Rybak skal hjelpe danskene til MGP-seier

Norsk stjernepanel skal bidra til dansk suksess.

<strong>FREMFØRER MEDLEY:</strong> Den tidligere MGP-vinneren skal i tillegg til å hjelpe danskene, fremføre en Grand Prix-medley, noe han ser frem til. Foto: SCANPIX
FREMFØRER MEDLEY: Den tidligere MGP-vinneren skal i tillegg til å hjelpe danskene, fremføre en Grand Prix-medley, noe han ser frem til. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Norges tidligere Melodi Grand Prix-vinner Alexander Rybak (25) er blant en rekke stjerner som skal hjelpe Danmark på veien til topps mot MGP-sukess i Aserbajdsjan i år.

Danskene har for året med juryer fra Norge, Tyskland, Russland og Aserbajdsjan - de fire siste års vinnere - og juryene skal sammen med den danske juryen og de danske TV-seerne bestemme hvem landet sender til den internasjonale finalen.

Rybak har takket ja til å være juryformann i den norske juryen, som også består av Venke Knutson, Omer Bhatti, Bjørn Johan Muri og Universal-veteran Kjell Petter Askersrud. Det melder DR.dk.

- Det er alltid gøy å bli invitert i en jury, særlig i Skandinavia hvor alt er så rettferdig. Men jeg gleder meg aller mest til å få spille i deres finale. Det er stas å bli invitert til Danmark hvor jeg ikke har fått tid til å være så mye før, sier Rybak til Seher.no via manager Kathrine Synnes Finnskog.

«Fairytale»-sangeren skal fremføre en egenkomponert Grand Prix-medley under den danske finalen, noe han gleder seg til å vise fram.

- Jeg har komponert et eget ESC-medley for anledningen, som er en hyllest til mine favorittartister!
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg er den mest priviligerte artisten i landet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer