FALSKE ANKLAGER: Alexander Rybak skal ha blitt utsatt for falske sex-anklager på Facebook. Foto: Seher.no/Adéle C. Blystad
FALSKE ANKLAGER: Alexander Rybak skal ha blitt utsatt for falske sex-anklager på Facebook. Foto: Seher.no/Adéle C. BlystadVis mer

Rybak rammet av sex-anklager

Falske sex-anklager på nett nådde flere tusen mennesker...

SEHER.NO: Mandag ettermiddag ble Melodi Grand Prix-vinner Alexander Rybak (23) utsatt for falske sex-anklager på det populære nettstedet Facebook.

Det var en melding som ble sendt via en av Rybaks fansider på nettstedet, og omkring 3000 personer skal ha mottatt den.

Ifølge personen meldingen kom fra, skal det hele være snakk om en stor misforståelse.

- Facebook-profilen min sto åpen på skolen, og det var noen som sendte ut meldingen i mitt navn. Jeg oppdaget feilen ganske raskt, men noen minutter etter tok en mann som representerte Rybak, kontakt og lurte på hva jeg holdt på med. Han sa at de kom til å anmelde meg hvis jeg ikke rettet det opp, og derfor sendte jeg raskt ut en rettelse på norsk og engelsk, sier jenta til VG.

Kjell Arild Tiltnes, som har ansvaret for Facebook-profileringen av Rybak, forteller til avisen at han tok kontakt med Rybak om episoden. Han skal ha tatt nyheten med knusende ro.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Nå kan jeg le av det hele