INGEN OVERRASKELSE: Alexander Rybak gikk videre til MGP-finalen i Oslo Spektrum.  Foto: Ingrid Treborg, Seher.no
INGEN OVERRASKELSE: Alexander Rybak gikk videre til MGP-finalen i Oslo Spektrum. Foto: Ingrid Treborg, Seher.noVis mer

Rybak og Ovi videre til MGP-finalen

... og Sunny og Jane Helen får en ny sjanse.

SKIEN (SEHER.NO:) Forrige lørdag gikk Alexander Stenerud og Tone Damli Aaberge videre til MGP-finalen i Oslo Spektrum.

Ikke overraskende gikk Alexander Rybak videre til finalen denne lørdagen, og med seg tar han Bryne-gutten Ovi.

- Herregud, dette hadde jeg virkelig ikke ventet. Jeg trodde Rybak skulle knuse oss som fluer, og det gjorde han jo nesten - men så kom jeg også videre! Tenk det! Alexander har jo det sceneshowet, mens jeg sitter der bak et flygel og spiller, sier Ovi til Seher.no.

Alexander Rybak har lenge hatt favorittstempelet, men forteller Seher.no at han ble svært overrasket da resultatene ble offentliggjort.

- Jeg håpet jo å komme videre, men jeg tok det jo ikke for gitt at jeg skulle det. Ovi er en vanvittig flott kar, og jeg gleder meg til å møte ham i finalen, sier Rybak.

Sunny og Jane Helen gikk videre til Sistesjansen i Ålesund om ei uke.

Soul, metal og pyro-show
I kveld var syv artister i ilden, og først ut i Skien Fritidspark var "Fuck Deg"-stjernen Sichelle.

Deretter var det duket for soulmusikk, da The Rebelettes spilte "Soul Train". De fem jentene fikk Skien-publikumet til å entusiastisk klappe takten.

Nummer tre i rekka var Bryne-gutten Ovi og hans "Seven Seconds". Sangen er skrevet av D'sound-stjernen Simone Larsen og Simen Eriksrud.

Deretter var det duket for metal med gruppa Jane Helen og deres "Shuffle". Hver gang vokalisten skrek refrenget, sprutet det fyrverkeri opp fra scenekanten, og hele showet ble avsluttet med et realt brak.
Under hver delfinale har NRK hyllet en kjent artist. Mens Wenche Myhre ble hedret under delfinalen i Bodø forrige helg, var det Anita Skorgan som ble gjort stas på denne gangen.

Sammen med flere titalls barn, fremførte hun slageren "Oliver", som Skorgan fremførte i MGP i 1979.

Hallingdans og fiolin
Iført lakkbukser og dressjakker kom jenteduoen Foxy på scenen, som med heftige dansebevegelser og stokker forførte publikum i Skien. 

Nest sist ut var Sunny og hennes "Carrie". Sunny, eller Solgunn Ivana Valstad, som hun egentlig heter, fremførte sin selskrevne sang under et svært energisk og heseblesende sceneshow.

Men mest heseblesende kan en trygt si Alexander Rybaks show var. På forhånd hadde han pugget navnebror Alexander Steneruds vinnerblikk forrige delfinale i Bodø. 

Sammen med hallingdansgruppa Frikar fremførte gutten sin selvkomponerte "Fairytaile" - og publikum klappet takten allerede etter få sekunder. 

Ikke så overraskende fikk Rybak stående applaus både da han fremførte sangen sin - og da han gikk videre til MGP-finalen...
 
Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Vil bo i stua til Bobbysocks

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.