FÅR SKRYT: - Alexander har en ekthet som gjør at det er lett å bli glad i ham, sier den russiske TV-produsenten, Marina Sagamonyan. Foto: SCANPIX
FÅR SKRYT: - Alexander har en ekthet som gjør at det er lett å bli glad i ham, sier den russiske TV-produsenten, Marina Sagamonyan. Foto: SCANPIXVis mer

Rybak hylles av russerne

Det norske håpet sett av 18 millioner på TV.

SEHER.NO: Russerne er full av lovord rundt det norske Melodi Grand Prix-håpet Alexander Rybak (22) etter at 18 millioner russiske seere så innslaget som ble sendt på kanalen NTV søndag, melder NRK.

Ifølge kanalen er det den russiske TV-kjendisen Alexey Simiakhin som har vært i Norge og intervjuet 22-åringen, som er født i Hviterussland - og som snakker russisk.

Rybak er allerede et kjent navn både i hjemlandet og hos vertsnasjonen av den internasjonale Grand Prix-finalen. Produsenten av TV-programmet mener også at han gjør en bedre figur enn fjorårets vinner og årets russiske kandidat.

- Fjorårets vinner Dima Bilan framstår som litt for selvopptatt, mens årets russiske ESC-kandidat, Anastasiya Prykhodko, oppfattes som bortskjemt. Alexander har en ekthet som gjør at det er lett å bli glad i ham, sier produsent, Marina Sagamonyan, til NRK.

Har du et kjendistips? Tips oss på her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg har mistet flere venner