Rybak forfulgt av gal kvinne

- Det er jo normalt noe man bare ser på film, skriver Alexander Rybak.

SJOKKERTE: Ut av intet kom en felespillende Alexander Rybak på scenen og overrasket det greske publikummet under deres nasjonale MGP-finale.  Foto: Stella Pictures
SJOKKERTE: Ut av intet kom en felespillende Alexander Rybak på scenen og overrasket det greske publikummet under deres nasjonale MGP-finale. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Alexander Rybak (26) slipper i dag sin nye singel «Leave me alone». Som tittelen indikerer har han vært plaget av noen som han ikke ønsker skal kontakte ham.

På sin hjemmeside forklarer han hva teksten i sangen handler om.

- Det er en sann historie om en kvinne som har reist rundt halve jordkloden for å passe på min dørterskel. Hun har sendt meg over 600 eposter og det virker som hun alltid klarer å få tak i mitt nye hemmelige telefonnummer, sier han og legger til:

- Jeg må gi henne kred for hennes harde jobb i å finne ut hvor jeg til stadighet befinner meg. Jeg anser meg som heldig som får oppleve dette. Det er jo normalt noe man bare ser på film. Jeg ble så inspirert at jeg måtte skrive en sang om det, sier han.

Sangen han har skrevet er en popsang og er laget i samarbeid med David Eriksen. Rybak skrev i går på sin Facebook-profil at han skal gjeste Skavlan på fredag.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ble nektet å spille «Fairytale»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer