Rybak er uønsket i Kina

Kina stopper en stor operaforestilling med MGP-stjernen i hovedrollen...

FÅR IKKE OPPTRE I KINA: Kina vil ikke gjennomføre Alexander Rybaks planlagte turné. Foto: Anders Myhren/Seher.no
FÅR IKKE OPPTRE I KINA: Kina vil ikke gjennomføre Alexander Rybaks planlagte turné. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  Den norske Nobel-komiteen har besluttet å gi fredsprisen til den kinesiske menneskerettighetsaktivisten Liu Xiaobo. Nå får dette også negative ettervirkninger for vår egen Eurovision-vinner Alexander Rybak.

Ifølge Dagbladet har Kina nå stoppet en stor operaforestilling med Rybak i hovedrollen. Etter planen skulle operamusikalen «Some Sunny Night» settes opp både i Beijing og Wuhuan i begynnelsen av november.

- Vi har fått beskjed om at som straff for at fredsprisen gikk til til Liu Xiaobo, får vi ikke lov til å gjennomføre den planlagte kinaturnéen, sier Thomas Stanghelle til Dagbladet.

Oppsetningen «Some Sunny Night», hvor rundt 200 mennesker er involvert i oppsetningen, skulle handle om den norske maratonhelten Kjetil Moe. Den er signert av den norske komponisten Thomas Stanghelle.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:
Kuppet premiere med mystisk date