- Rybak er en god venn

Men Eurovision-vinneren ville ikke røpe hvor god Aleksander er til å kysse...

NEKTET Å SNAKKE OM KYSSET: - Aleksander er en god venn, var alt tyske Lena ville si om hvordan det var å kysse Alexander Rybak etter at Eurovision-seieren var sikret. Foto: SCANPIX
NEKTET Å SNAKKE OM KYSSET: - Aleksander er en god venn, var alt tyske Lena ville si om hvordan det var å kysse Alexander Rybak etter at Eurovision-seieren var sikret. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Seher.no fulgte Eurovision-finalen live. Les sammendrag og se bildespesial her.

SE VIDEO: Lena feirer seieren på pressekonferansen (nederst i artikkelen)


SEHER.NO:  Tyske Lena Meyer-Landrut (19) var høyt oppe da hun lørdag møtte den internasjonale pressen etter å ha sikret seg årets seier i Eurovision Song Contest.

Etter å ha sunget "Ich liebe Deutschland" (jeg elsker Tyskland) flere ganger sammen med resten av den tyske delegasjonen, takket hun alle som hadde gitt henne poeng.

- Jeg er sjokkert. Jeg skjønte ikke at vi hadde vunnet før noen plutselig ropte til meg "du har vunnet, vi har nok poeng, " sa hun på tysk.

Etter seieren fikk hun også et gratulasjonskyss av fjorårets vinner Aleksander Rybak, men Lena - som aldri prater om privatlivet sitt overfor tysk presse - rakk ikke å svare før hun ble avbrutt av den tyske delegasjonslederen.

- Rybak er en god venn, var alt Lena og den tyske delegasjonen ville si.

Tidligere denne uken spøkte den tyske sangfuglen med at hun planlegger å gifte seg med Rybak.

Vi har faktisk vært i et forhold i tre år og fire måneder nå, og skal holde bryllup. Det har vært stort at vi har vært sammen så lenge, tre år, kom igjen!, humret hun til Seher.no.

 
Seher.no fulgte Eurovision-finalen live. Les sammendrag og se bildespesial her.

På spørsmål fra pressen uttrykte hun sin begeistring over å ha møtt kronprinsesse Mette-Marit - som er en kjent person i Tyskland - etter at seieren var sikret.

- Det var stort å møte en prinsesse. Hun er en flott person og veldig kul, smilte hun.

I morgen reiser Lena tilbake til hjembyen Hannover, hvor hun drar rett til mottakelse på byens rådhus.

Lena som havnet hele 19 plasser foran Didrik Solli-Tangen sa hun kommer til å satse videre på musikk, men sier hun ikke vet hva som venter henne framover.

- Jeg gleder meg over dette nå, men vet ikke hva som skjer om ett år. Men i kveld vet jeg at vi skal ut og feste, jublet hun foran fans og presse.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Didrik: - Jeg er litt skuffet


[obj:media:8673]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer