HARDKJØR: - På ett døgn var jeg i Frankrike, Spania og Ukraina og holdt tre konserter, sier Rybak om sitt hektiske liv etter Melodi Grand Prix-seieren. Etter en intens konsertperiode ble han sendt til sjekk hos psykolog av sitt eget management. Foto: Anders Myhren / Seher.no
HARDKJØR: - På ett døgn var jeg i Frankrike, Spania og Ukraina og holdt tre konserter, sier Rybak om sitt hektiske liv etter Melodi Grand Prix-seieren. Etter en intens konsertperiode ble han sendt til sjekk hos psykolog av sitt eget management. Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

Rybak ble sendt til psykolog

- Jeg har besvimt på scenen.

SEHER.NO: Melodi Grand Prix-vinner Alexander Rybak (23) avslører i et intervju med Se og Hør Weekend at tiden etter Melodi Grand Prix-seieren i Moskva i mai har vært et hardkjør mot kroppen.

- Jeg har besvimt på scenen. Eller jeg sto i halvsvime i et halvt minutt. Det var et varselstegn. Jeg har lært meg hva jeg kan si nei til. Konserter skal man ikke avlyse, mens intervjuer kan man kutte ut. Da skuffer man bare en person, sier han til bladet.

Rybak hevder at hans eget management lurte ham med til psykolog etter en av hans mest hektiske konsertperioder.
 
- Det er noe managementet mitt ville at jeg skulle gjøre for å sikre seg at alt var i orden. De fortalte meg faktisk at jeg skulle ha en sangtime, men plutselig satt jeg hos en psykolog, sier han til Se og Hør Weekend.

Nå tenker han bevisst på hvordan han skal leve for å få roet ned kroppen.

- Jo mer folk rundt deg stresser, desto mer kontroll og ro må jeg ha. Jeg er veldig bevisst på søvn, kosthold og rutiner, sier han til Se og Hør Weekend.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  


LES OGSÅ: Rybak ble rammet av sex-anklager