TØFT: Det er bilder som dette som er tøffe for Ryan Phillippe å se. Reese og Jake koser seg med hverandre i Brentwood, Los Angeles. Foto: All Over Press
TØFT: Det er bilder som dette som er tøffe for Ryan Phillippe å se. Reese og Jake koser seg med hverandre i Brentwood, Los Angeles. Foto: All Over PressVis mer

Ryan unngår bilder av ekskona

- Det er helt bisart å se bilder av Reese og Jake sammen!

SEHER.NO: Selv om han var foreberedt på at det måtte komme, har det ikke gjort det lettere for Ryan Phillippe (33) å se bildene av ekskona Reese Witherspoon (32) sammen med hennes nye kjæreste Jake Gyllenhaal (27).

- Det er bisart, sa Phillippe i et intevju med avisen USA Today, og legger til at han prøver å unngå å se bildene av de to turtelduene sammen.

- Det er mange ganger jeg sier til meg selv: "For en merkelig situasjon jeg befinner meg i!".

Ryan og Reese ble regnet som et av Hollywoods lykkeligste par, og det kom som et sjokk for mange da de i oktober 2006 ble skilt etter syv års ekteskap.

Sammen har de barna Ava (8) og Deacon (4).

I mars i fjor ble Reese og 'Brokeback Mountain'-stjernen Jake Gyllenhaal for første gang observert kyssende på en restaurant i Los Angeles, og tidligere i år bekreftet de at de var kjærester.

Da han for kort tid siden var gjest på 'The Howard Stern Show', sa Ryan Phillippe at han ønsker sin ekskone alt godt og at han synes Jake er en bra kar.

Ryan, som blant annet har blitt linket til skuespilleren Abbie Cornish, har valgt å holde en lav profil omkring sitt eget kjærlighetsliv.

- Det er noe jeg helst ikke vil snakke om, sa han til USA Today.

- Jeg må si 'ingen kommentar'.

Og selv om skilsmissen fra Reese skal ha vært den verste opplevelsen i Ryans liv, utelukker han ikke at han kan finne på å gifte seg på nytt en gang i fremtiden.

- Jeg kan se for meg å gjøre det igjen, ja.

- Og jeg kan absolutt se for meg å få barn igjen. Jeg er ganske ung, og  det er så mange vakre ting ved tanken på ekteskap og familie.

- Det er bare ikke alltid det ender like perfekt for alle.