Ryan søkte om skilsmisse

Stjerneparet vil skilles så fort som mulig.

LEVERTE INN PAPIRENE: Torsdag leverte både Ryan og Scarlett inn skilsmissepapirene sine til retten i LA.  Foto: Stella Pictures
LEVERTE INN PAPIRENE: Torsdag leverte både Ryan og Scarlett inn skilsmissepapirene sine til retten i LA. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  I forrige uke kom sjokknyheten om at stjerneparet Scarlett Johansson (26) og Ryan Reynolds (34) hadde tatt ut separasjon, kun to år etter at de giftet seg.

Ekteskapet mellom de to skuespillerne har vært sett på som et av Hollywoods mest stabile og skandalefrie. Derfor var det mange som ble svært overrasket da paret bekreftet overfor bladet Us Weekly at de skulle skilles.

- Etter lang og nøye vurdering, har vi bestemt oss for å avslutte ekteskapet. Forholdet vårt begynte med kjærlighet og avsluttes med kjærlighet. Vi forventer ikke at dette blir holdt privat, men hadde satt pris på det, sa de via sine talsmenn.

Kilder har i ettertid hevdet at det var Ryan som ønsket bruddet, da han angivelig skal ha vært misfornøyd og ulykkelig  i lengre tid.

- Han var åpen om at de hadde problemer. Han sa at hun behandlet ham dårlig. Det virket som om hun aldri prioriterte ham, sa en kilde fra filminnspillingen av "Green Lantern" nylig.

Selv om det bare er én uke siden de to bekreftet bruddet, har de ingen planer om å drøye skilsmissen.

Ifølge nettstedet Radar Online var Ryan nemlig den første av de to til å søke om skilsmisse torsdag.

Filmstjernen leverte inn skilsmissedokumentene til retten i LA torsdag ettermiddag. Kort tid etter skal også Johansson ha levert inn sine papirer.

I dokumentene Radar Online har fått tak i oppgir Reynolds separasjonsdatoen som 14. desember. De to har ikke inngått ekteskapskontrakt, og Reynolds har heller ikke søkt om støtte fra sin kone.

Ryan og Scarlett giftet seg 27. september 2008 i en intim seremoni i British Columbia.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Ekteskapet vårt er over