Ryan Reynolds:

Ryan Reynolds svarte fan

Da Gabi og kjæresten gjorde det slutt «hevnet» hun seg med å redigere Ryan Reynolds inn i bildet.

JORDNÆR: Den kjente skuespilleren Ryan Reynolds svarte nylig en fan på Twitter. Foto: NTB scanpix
JORDNÆR: Den kjente skuespilleren Ryan Reynolds svarte nylig en fan på Twitter. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Den kanadiske skuespilleren Ryan Reynolds (40) er kjent for sine roller i superhelt-filmer som «X-men Origins: Wolverine» og «Deadpool».

Nå har imidlertid skuespilleren vært superhelt i det virkelige liv - for en fan som trengte råd mot kjærlighetssorg.

Få dager etter et skoleball i USA gjorde nemlig tenåringsjenta Gabi Dunn (18) og kjæresten hennes det slutt.

Bildet de hadde tatt i forbindelse med ballet var ubrukelig, og det var da hun bestemte seg for å ta i bruk bilderedigeringsprogrammet Photoshop.

Som «hevn» på eks-kjæresten redigerte hun ham rett og slett ut, og erstattet han med den kjekke skuespilleren Ryan Reynolds.

- Kjæresten min og jeg slo opp noen dager etter ballet, så jeg bestemte meg for å «redigere» bildene litt, skrev hun på Twitter og tagget skuespilleren.

Da Ryan Reynolds så twitter-meldingen kunne han ikke dy seg fra å svare den unge jenta med nok en photoshop-idé, som nå går viralt blant fansen.

- Vi må photoshoppe meg over hans årbok bilde neste gang, svarer skuespilleren, og legger til hashtaggen #DontMessWithGabi.

Sliter med angst

Et av Hollywoods heteste par de siste årene kan utvilsomt sies å være skuespillerkombinasjonen Blake Lively (29) og Ryan Reynolds. «Gossip Girl»-stjerna Lively falt for Hollywood-stjernens sjarm og humor, har hun tidligere uttalt.

Paret er kjent for å lire av seg humoristiske vitser i både sosiale medier og på talkshows, men også for sine seriøse sider.

De har barna James (2) og Ines Reynolds (10 mnd.) sammen, og blir ofte observert ute på trilletur med smårollingene. Dessuten snakker de ofte fritt om hvordan foreldrerollen har påvirket dem begge.

Saken fortsetter under bildet.

FILMSTJERNE: Ryan Reynolds i en scene fra filmen «Deadpool». Foto: NTB scanpix
FILMSTJERNE: Ryan Reynolds i en scene fra filmen «Deadpool». Foto: NTB scanpix Vis mer

I forbindelse med Golden Globe-prisen, som ble delt ut tidligere i år, lot Reynolds seg intervjue av Variety. Der avslørte han at han siden barndommen har slitt med angst, og at kona har vært en god støtte å ha gjennom det.

Spesielt like før suksessfilmen «Deadpool», der 40-åringen spiller hovedrollen, hadde premiere.

- Blake holder meg stabil

Han innrømmet overfor magasinet at han hadde «et nervøst sammenbrudd» før filmens premiere. Spesielt ille ble det da han skulle promotere filmen, mens den fortsatt var til klipping.

ANERKJENT: I desember avduket Ryan sin stjerne på berømte Hollywood Walk of Fame i Los Angeles. Foto: Scanpix
ANERKJENT: I desember avduket Ryan sin stjerne på berømte Hollywood Walk of Fame i Los Angeles. Foto: Scanpix Vis mer

- Da vi var inne i postproduksjons-fasen, var vi på Comic-Con (tegneseriemesse, journ anm), og folk gikk bananas for den. Forventningene spiste meg levende, sa han til magasinet og fortsatte:

- Blake hjalp meg gjennom det. Jeg er heldig som har henne der til å holde meg stabil, fortalte han.

I samme intervju hevdet han at det er farens skyld at han i dag sliter med angstproblemer. Faren døde i fjor, etter å ha slitt med Parkinson i flere år.

- Jeg har tre eldre brødre. Faren vår var tøff. Han var ikke grei mot noen, ikke seg selv engang. Jeg tror at angsten startet der, da jeg prøvde å måter å kontrollere andre på ved å kontrollere meg selv. Jeg innså ikke det da. Jeg var bare et pysete barn, sa han.

Viste fram døtrene

I desember i fjor gjorde begge jentene til Ryan og Blake sin første offentlige debut, da Ryan ble hedret med en stjerne på den berømte gaten Hollywood Walk of Fame i Los Angeles.

Og de to små jentene så ut til å trives godt i rampelyset, ifølge E! Online.

Saken fortsetter under bildet.

STOLT PAPPA: Ryan Reynolds og Blake Lively med datteren James og den minste jenta Ines. Foto: NTB scanpix
STOLT PAPPA: Ryan Reynolds og Blake Lively med datteren James og den minste jenta Ines. Foto: NTB scanpix Vis mer

Mens Ryan - som fikk sitt gjennombrudd i TV 2-serien «Pizzagjengen» - holdt tale, stjal hans to døtre showet ved mamma Blake Livelys side.

Vesle James fikk blant annet mange til å le, da hun fikk øye på en mikrofon, som hun etter hvert fikk tak i.

Lå i mammas armer

Parets yngste datter fikk også mange beundrende blikk, mens hun lå stille i sin mors armer.

STJAL SHOWET: Da skuespiller Ryan Reynolds fikk stjerna si på Hollywood Walk of Fame var det noen andre som stjal all oppmerksomheten. Her viser han og kona Blake Lively frem barna for første gang. Video: Splash DV / NTB Scanpix Vis mer

Barna fikk Hollywood-skuespilleren Anna Farris - som har spilt med Ryan Reynolds i filmen «Just Friends» i 2005 og var til stede under seremonien - til å utbryte «de er så søte at jeg tror jeg vil ta dem med hjem».

Reynolds benyttet anledningen til å takke sin kjære Blake i sin tale.

- Du er det beste som noen gang har hendt meg. Du gjør alt bedre. Og du har gitt meg de to mest fantastiske barna jeg kunne håpe å få, sa han ifølge E! Online.

LES OGSÅ: - Jeg klarer ikke å slanke meg til bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer