Ryan Reynolds sjekker om datteren puster om natta

Filmstjernen innrømmer at det har vært vanskelig å skulle takle sitt nye liv som pappa.

VAKKERT PAR: Blake Lively virker svært lykkelig sammen med sin 11 år eldre ektemann Ryan Reynolds. I dag er de to stolte foreldre til en liten datter. Foto: NTB Scanpix
VAKKERT PAR: Blake Lively virker svært lykkelig sammen med sin 11 år eldre ektemann Ryan Reynolds. I dag er de to stolte foreldre til en liten datter. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For ett år siden jublet Hollywood-paret Ryan Reynolds (39) og Blake Lively (28) da de ønsket sitt første barn velkommen til verden.

Den lille jenta, som fikk navnet James, ble født i desember 2014, og kort tid etter uttrykte han sin kjærlighet for både kona og datteren på TV.

Nå innrømmer Reynolds - som er aktuell i den nye superhelt-filmen «Deadpool» - at ansvaret som kommer med farsrollen ikke bare har vært lett.

- I løpet av de første seks månedene er det utrolig hvordan man klarer å finne en måte å holde det gående på. Med tanke på søvnmangel og hallusinasjoner. Glem narkotika. Ønsker du å bli høy? Få deg en baby og se hvordan det er å være våken i en måned i strekk, sier han spøkefullt til bladet Men's Health, ifølge Entertainment Tonight.

Saken fortsetter under bildet.

HETE SCENER: I superheltfilmen «Den grønne lanterne» spilte Ryan og Blake kjærester. Han var på den tiden fremdeles gift med Scarlett Johanson. Foto: NTB Scanpix
HETE SCENER: I superheltfilmen «Den grønne lanterne» spilte Ryan og Blake kjærester. Han var på den tiden fremdeles gift med Scarlett Johanson. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sjekker om datteren puster

Ryan, som fikk sitt gjennombrudd i komiserien «Pizzagjengen», gir deretter flere morsomme eksempler på hvor utmattende det kan være å gå uten søvn i lange perioder.

- Man har øyeblikk hvor man tenker: «Red jeg virkelig på en enhjørning til jobb i dag? Jeg er ganske sikker på at jeg ikke gjorde det, men jeg vet ikke», spøker han i intervjuet.

Tidligere har 39-åringen avslørt detaljer fra konas fødsel, og nå avslører han også at han er overforsiktig når det kommer til sin lille hjerteknuser.

- Jeg sjekker at alt er bra med henne midt på natta, og stikker fingrene mine under nesen hennes for å kjenne at hun fremdeles puster. Er det galskap? Jeg føler kanskje at jeg er litt gal, innrømmer han.

Saken fortsetter nedenfor.

 

Det var under innspillingen av filmen «Den grønne lanterne» i 2010 at Reynolds og Lively traff hverandre for første gang. Etter en kort romanse giftet han seg med «Gossip Girl»-skjønnheten i en hemmelig seremoni i 2012.

Tidligere var skuespilleren gift med kollegaen Scarlett Johanson (31). Hun er på sin side også blitt ettbarnsmor - i 2014 fikk Scarlett og ektemannen Romain Dauriac datteren Rose Dorothy (1).

FAMILIELYKKE: Eksen til Ryan Reynolds, Scarlett Johansson, avbildet med ektemannen Romain Dauriac og datteren deres Rose i Los Angeles på Valentinsdagen i 2015.  Foto: wenn.com
FAMILIELYKKE: Eksen til Ryan Reynolds, Scarlett Johansson, avbildet med ektemannen Romain Dauriac og datteren deres Rose i Los Angeles på Valentinsdagen i 2015. Foto: wenn.com Vis mer

LES OGSÅ: Ryan Reynolds i sorg etter farens bortgang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer