Ryan Reynolds måtte blidgjøre kona etter TV-avsløring

Skuespilleren gjestet TV-showet «Conan» uten å være aktuell med noe annet enn sitt andre barn. Det gikk ikke helt som planlagt.

LØSMUNNET: Da Ryan Reynolds gjestet TV-showet til Conan O'Brien onsdag, røpet han tilsynelatende mer enn planlagt om sitt nye barn med kona Blake Lively. Her er stjerneparet avbildet sammen på amfAR-gallaen i New York i februar. Foto: wenn.com
LØSMUNNET: Da Ryan Reynolds gjestet TV-showet til Conan O'Brien onsdag, røpet han tilsynelatende mer enn planlagt om sitt nye barn med kona Blake Lively. Her er stjerneparet avbildet sammen på amfAR-gallaen i New York i februar. Foto: wenn.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I slutten av september ble det kjent at stjerneparet Ryan Reynolds (40) og Blake Lively (29) hadde blitt foreldre for annen gang

De ferske tobarnsforeldrene valgte å ikke bekrefte fødselen offentlig etter at amerikanske medier avslørte babynyheten ved hjelp av anonyme kilder.

Ifølge Vanity Fair kommenterte heller ikke Reynolds, som er en ivrig twitrer, familieforøkelsen på Twitter i tiden etter fødselen.

Da «Deadpool»-stjernen gjestet talkshowet til Conan O'Brien (53) onsdag, bekreftet han imidlertid at han faktisk er blitt far til to, skriver People.

Røpet barnets kjønn

Ifølge nettstedet hadde ikke den ferske 40-åringen noen nye film å promotere på «Conan», men han hadde altså litt å si om familielivet sitt.

Reynolds spøkte blant annet med at han bare hadde ønsket seg en frikveld utenfor husets fire vegger:

- Å ha to under to år er tøft, sa han muntert til programlederen.

Saken fortsetter under bildet.

TV-GJEST: Ryan Reynolds spøkte med sin egen løsmunnethet i Instagram-legget han la ut etter TV-intervjuet: - Skru på «Conan» på TBS i kveld. Finn ut hvorfor han har på seg denne kjolen og hvorfor jeg aldri kan dra hjem igjen.  Foto: SipaUSA/ Instagram
TV-GJEST: Ryan Reynolds spøkte med sin egen løsmunnethet i Instagram-legget han la ut etter TV-intervjuet: - Skru på «Conan» på TBS i kveld. Finn ut hvorfor han har på seg denne kjolen og hvorfor jeg aldri kan dra hjem igjen. Foto: SipaUSA/ Instagram Vis mer

Filmstjernen avslørte ikke bare den ferske familieforøkelsen under talkshow-intervjuet. Reynolds røpet også tilsynelatende kjønnet på det nye familiemedlemmet overfor O'Brien.

- Ja, det er masse østrogen. Det er som om en «American Girl»-dukke har gjort fra seg på livet mitt, fortalte filmstjernen spøkefullt ifølge People.

Ryan Reynolds og Blake Lively har fra før av datteren James (1) sammen, og etter at hun ble født gikk det flere måneder før Hollywood-paret røpet navnet hennes.

Måtte blidgjøre kona

Tilsynelatende ble Blake Lively tatt på senga av hvor løsmunnet ektemannen var under onsdagens TV-intervju.

Samme kveld publiserte nemlig «Gossip Girl»-stjernen et humoristisk innlegg på Instagram, der hun spøkte med at ektemannen hadde tabbet seg ut på «Conan».

I innlegget skrev Lively at hun visste at Reynolds hadde tråkket i salaten fordi han vartet henne opp da han kom hjem fra innspillingen:

- Han kom ikke bare hjem med min ekte kjærlighet, cookies fra Levain Bakery, men han ristet dem personlig for meg og gav meg et glass melk MED ISBITER. 

Saken fortsetter nedenfor.

Det populære Hollywood-paret har vernet godt om privatlivet til datteren James etter at hun kom til verden for snart to år siden.

I et helt år holdt paret tett om fødselsdatoen hennes, ifølge Huffington Post. Det var først i anledning etterårsdagen hennes at pappa Ryan valgte å avsløre når hun har bursdag:

- Gratulerer med dagen til veslejenta mi! Lei meg for at jeg mistet jomfrudommen min. Men takknemlig for at jeg har en datter, spøkte Reynolds på Twitter 16. desember 2015.

Saken fortsetter under bildet.

HØYGRAVID: Blake Lively viste frem babymagen ute i New York i midten av juli. Et par måneder senere ble hun og Ryan Reynolds foreldre for annen gang.  Foto: Buzzfoto.com
HØYGRAVID: Blake Lively viste frem babymagen ute i New York i midten av juli. Et par måneder senere ble hun og Ryan Reynolds foreldre for annen gang. Foto: Buzzfoto.com Vis mer

Tuller med datteren

Selv om stjerneparet elsker livet som småbarnsforeldre, prøver de å begrense den begeistringen utad ved å heller ty til humor.

Da Ryan Reynolds snakket med HuffPost Live i fjor sommer, forklarte han det på følgende måte.

- Når jeg er hjemme ser jeg på datteren min og bare: «Du er det mest fantastiske vesenet jeg har sett hele livet mitt». Men det er litt irriterende når man gjør det offentlig, så jeg pleier vanligvis å gå motsatt vei. Jeg skriver heller teite vitser om hvor dårlig datteren min er som kunstner eller noe sånt, fortalte han den gang. 

Flere ganger har Reynolds gitt fansen et skråblikk på farsrollen med gøyale tweets:

Nylig hintet Reynolds for øvrig om kjønnet til sitt andre barn i et humoristisk innlegg på Twitter, ifølge People.

- Uroen over vuggen til datteren min består bare av en haug med NuvaRings (p-ringer, som er et prevensjonsmiddel, journ.anm.), så hun husker hvor heldig hun er, twitret han den 20. oktober.

LES OGSÅ: - Jan er fremdeles mannen i mitt liv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer