Ryan Phillippe brøt med forloveden etter 5 år

Hjertesorg for «Cruel Intentions»-stjernen.

BRUDD: Ryan Phillippe og Paulina Slagter har brutt med hverandre etter fem år som kjærester.   Foto: Clint Brewer / Splash News
BRUDD: Ryan Phillippe og Paulina Slagter har brutt med hverandre etter fem år som kjærester. Foto: Clint Brewer / Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I fjor jul meldte flere amerikanske medier at den amerikanske skuespilleren Ryan Phillippe (42) hadde forlovet seg med sin 17 år yngre kjærestee, Paulina Slagter (25).

- Han fridde første juledag. De kom til Miami søndag, og spiste lunsj på Seaspice. Der hadde de eierens bord og satt med ansiktene vendt mot elva. Hun var veldig søt og ydmyk da hun viste frem ringen, forteller en kilde til E!News.com.

Nå derimot, etter fem år sammen, melder en kilde til Us Weekly at paret skal ha gått hvert til sitt.

Paret holder en lav profil i media, men i 2014 oktober postet den vordende bruden dette bildet av seg selv og kjæresten, sammen med et hjerte, på Twitter.

Trebarnsfar

I åtte år var Phillippe gift med skuespillerkollega Reese Witherspoon (40). Sammen har de sønnen Deacon (13) og datteren Ava (17).

Etter bruddet ble han linket til flere ulike jenter, og han hadde blant annet en romanse med «Ted»-stjernen Amanda Seyfried (30).

I 2011 ble Ryan pappa for tredje gang da sommerflørten Alexis Knapp (27) fødte datteren Kailani (5).

Saken fortsetter under bildet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer