BRUDD: Ryan Phillippe og Paulina Slagter har brutt med hverandre etter fem år som kjærester.   Foto: Clint Brewer / Splash News
BRUDD: Ryan Phillippe og Paulina Slagter har brutt med hverandre etter fem år som kjærester. Foto: Clint Brewer / Splash News Vis mer

Ryan Phillippe brøt med forloveden etter 5 år

Hjertesorg for «Cruel Intentions»-stjernen.

Publisert

SEOGHØR.NO: I fjor jul meldte flere amerikanske medier at den amerikanske skuespilleren Ryan Phillippe (42) hadde forlovet seg med sin 17 år yngre kjærestee, Paulina Slagter (25).

- Han fridde første juledag. De kom til Miami søndag, og spiste lunsj på Seaspice. Der hadde de eierens bord og satt med ansiktene vendt mot elva. Hun var veldig søt og ydmyk da hun viste frem ringen, forteller en kilde til E!News.com.

Nå derimot, etter fem år sammen, melder en kilde til Us Weekly at paret skal ha gått hvert til sitt.

Paret holder en lav profil i media, men i 2014 oktober postet den vordende bruden dette bildet av seg selv og kjæresten, sammen med et hjerte, på Twitter.

Trebarnsfar

I åtte år var Phillippe gift med skuespillerkollega Reese Witherspoon (40). Sammen har de sønnen Deacon (13) og datteren Ava (17).

Etter bruddet ble han linket til flere ulike jenter, og han hadde blant annet en romanse med «Ted»-stjernen Amanda Seyfried (30).

I 2011 ble Ryan pappa for tredje gang da sommerflørten Alexis Knapp (27) fødte datteren Kailani (5).

Saken fortsetter under bildet.

EKS-KONA: Ryan Phillippe og Reese Witherspoon ble kjærester allerede i begynnelsen av 20-årene. Fra 1999 til 2007 var de også gift og et av Hollywoods hotteste par.  Foto: Ap
EKS-KONA: Ryan Phillippe og Reese Witherspoon ble kjærester allerede i begynnelsen av 20-årene. Fra 1999 til 2007 var de også gift og et av Hollywoods hotteste par. Foto: Ap Vis mer

Året etter traff han Paulina som det nå skal være slutt med.

- Hun er fantastisk. Når folk treffer henne dømmer de henne fordi hun kunne vært modell, men hun er snart ferdig utdannet på Stanford Law School, fortalte Phillippe i april 2015, ifølge nettstedet.

Folk tror dattera hans er søsteren

Det har gått over 15 år siden Ryan Phillippe smeltet tenåringshjerter i filmene «Cruel Intentions» (1999) og «Fryktens sommer» (1997).

Imidlertid kan det virke som at tiden har stått stille for «Secrets and Lies»-aktuelle Phillippe, som fylte 40 år i 2014.

I et intervju med Variety fortalte filmkjekkasen at det er vanskelig å tro at han er midt i livet.

- Det er helt sprøtt. Men likevel, jeg må vise legitimasjon hele tiden, sier Phillippe.

Det er nok de færreste som synes det er en ulempe å holde seg godt for alderen.

Men TV-stjernen fortalte selv at det ikke er helt uproblematisk.

- Datteren min hater det. For noen ganger har folk trodd at jeg er broren hennes, og det får hun helt hetta av, avslørte Phillippe.

HOLDER SEG GODT: Filmstjernen Ryan Phillippe fikk datteren Ava (t.h) i midten av 20-årene, og nå opplever tenåringsdatteren at folk tror at han er storebroren hennes. Her er de to avbildet på spasertur sammen i Venice, California i januar 2014.  Foto: GoldenEye /London Entertainment/
HOLDER SEG GODT: Filmstjernen Ryan Phillippe fikk datteren Ava (t.h) i midten av 20-årene, og nå opplever tenåringsdatteren at folk tror at han er storebroren hennes. Her er de to avbildet på spasertur sammen i Venice, California i januar 2014. Foto: GoldenEye /London Entertainment/ Vis mer

LES OGSÅ: Tshawe selger leiligheten på originalt vis

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer