Golden Globe 2017:

Ryan Gosling takket kona og død svoger da han vant prestisjepris

Hollywood-kjekkasen fikk nettet til å koke med sine rørende ord.

VANT: Ryan Gosling ble kåret til beste mannlige skuespiller for sin rolle i «La La Land». På scenen takket han både kona og sin døde svoger for støtten. Video: Hollywood Foreign Press Association/DCP Rights, LLC via CNN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag gikk Golden Globe-utdelingen for 74. gang av stabelen i Hollywood.

Prisutdelingen hedrer året som har gått i både tv- og filmbransjen, og anses som en viktig og prestisjetung pris å få. I år kunne blant annet Ryan Gosling (36) smykke seg med tittelen Golden Globe-vinner, da han fikk æren av å bli hedret som årets mannlige skuespiller.

Det var for sin rolle i «La La Land» at Gosling dro inn den prestisjetunge prisen. Konkurransen var hard, og han måtte utkonkurrere både Ryan Reynolds og Hugh Grant. Det var tydelig at 36-åringen ble både forfjamset og rørt da han innså at årets pris gikk til ham.

Hedret død svoger

- Dette er ikke første gang jeg har blitt forvekslet med Ryan Reynolds, men dette går over stokk og stein, sa han fra scenen da han skulle motta prisen sin.

På tross av humor, var det ikke det aspektet av talen han høstet mest oppmerksomhet for. Han hyllet nemlig kona Eva Mendes under talen, og dediserte prisen til hennes kreftsyke bror.

Paret er kjent for å være mediesky, og har blant annet nektet å svare på hvor lenge de har vært sammen. Graviditeten til Mendes ble heller ikke avslørt for hun var sju måneder på vei. I september i fjor fikk paret sitt første barn, datteren Esmeralda Amada.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer