Ryan Gosling:

Ryan Gosling røper hva som lå bak Oscar-gliset

- Jeg ble så letta.


SKANDALE: Alt gikk ikke helt etter planen under årets Oscar-utdeling. Her har det akkurat blitt klart at «Moonlight» har vunnet prisen for årets beste film, ikke «La La Land», som først ble utropt. Ryan Gosling (t.h) ser ut til å ta det hele med knusende ro - og et smil. Foto: NTB Scanpix
SKANDALE: Alt gikk ikke helt etter planen under årets Oscar-utdeling. Her har det akkurat blitt klart at «Moonlight» har vunnet prisen for årets beste film, ikke «La La Land», som først ble utropt. Ryan Gosling (t.h) ser ut til å ta det hele med knusende ro - og et smil. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Kaoset som oppsto da feil vinner ble utropt under årets Oscar-utdeling, er et øyeblikk Hollywood sent vil glemme.

Det var på tampen av den prestisjetunge utdelinga at storfavoritten «La la land» ble tildelt pris i den høythengende kategorien «årets beste film».

Produsenten var allerede langt inne i sin egen takketale da det ble konstatert at statuetten var i feil hender. Prisen tilhørte nemlig ikke «La La Land», men «Moonlight».

Sjokkbølger

I kjølvannet av pris-tabben, som skyldtes konvolutt-rot, gikk bildene av måpende skuespillere, produsenter og andre bransjefolk - både på scenen og i salen - verden rundt.

Det gjorde også blikket til Hollywood-yndling Ryan Gosling (36), som innehar den mannlige hovedrollen i «La La Land». I likhet med resten av film-følget som hadde funnet veien til scenen, gikk 36-åringen fra et ansiktsuttrykk til et annet så fort skandalen var et faktum.

Men i stedet for å slutte seg til den unisone lange maska, trakk Gosling tydelig på smilebåndene, og la armene føyelig i kors.

Tre og en halv uke seinere røper skuespilleren hva som egentlig gikk gjennom hodet hans da Oscar-utdelingen brått ble snudd på hodet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer