Ryan Gosling:

Ryan Gosling og Eva Mendes viste frem døtrene

De forbipasserende måtte klype seg i armen, da de så hvem som dukket opp på gaten.

SØTT: Det var i forbindelse med en lekedate Ryan Gosling stilte opp på gata med datteren Esmeralada. Foto: NTB scanpix
SØTT: Det var i forbindelse med en lekedate Ryan Gosling stilte opp på gata med datteren Esmeralada. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I september 2014 ble den verdenskjente skuespilleren Ryan Gosling (36) pappa for første gang sammen med samboeren Eva Mendes (43).

Den lille jenta fikk navnet Esmeralda Amada Gosling, og er i dag to år gammel. I 2016 fikk de også datter nummer to, som fikk navnet Amada Lee Gosling. Hun er nå ett år gammel.

Ryan er kjent for verne sterkt om privatlivet sitt. Derfor var det mange som ble overrasket, da «La la land»-stjernen søndag viste seg offentlig med sin førstefødte.

Det skal ha vært i forbindelse med et besøk hos gode venner Ryan var ute med datteren.

Saken fortsetter under bildet.

SJELDENT: Den lille familien er svært private på hva de deler. Her sammen med en ukjent kvinne og hennes datter på lekedate.
SJELDENT: Den lille familien er svært private på hva de deler. Her sammen med en ukjent kvinne og hennes datter på lekedate. Vis mer

De gjør meg til en bedre mann

Ryan og Eva viser seg sjelden sammen offentlig, og nekter å avsløre hvor mange år de faktisk har vært kjærester.

Da det sommeren for to år siden ble kjent at de ventet sitt første barn sammen, så var Mendes allerede syv måneder på vei i graviditeten.

I april 2016 kom gladnyheten om at Ryan og Eva skulle bli foreldre nok en gang, og også den gang gjennomførte de en dekkoperasjon i forkant av svangerskapet.

MOR OG DATTER: I slutten av juni dukket Eva Mendes opp med yngstedatteren på armen. Foto: NTB Scanpix
MOR OG DATTER: I slutten av juni dukket Eva Mendes opp med yngstedatteren på armen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Datter nummer to ble nemlig født bare to uker etter at graviditeten først ble kjent.

I høst åpnet «La la land»-kjekkasen seg om livet som småbarnsfar.

- Vi kunne ikke vært lykkeligere. De er så søte.

- De har det fantastisk alle sammen. Jeg er en heldig mann. De gjør meg alle til en bedre mann, fortalte han til UsWeekly under Toronto International Film Festival.

Gravla broren samme uke som hun fødte

Den vanligvis så mediesky skuespilleren overrasket mange da han plutselig delte sine følelser for den seks år eldre mørke skjønnheten i desember i 2015.

- Jeg vet at jeg er sammen med den personen jeg er ment å være sammen med, skrøt han.

Og på spørsmål om hva han så etter hos en kvinne, var han ikke i tvil:

- Det er Eva Mendes. Jeg ser ikke etter noen ting annet.

Saken fortsetter under bildet.

LAV PROFIL: Eva Mendes og Ryan Gosling stiller sjelden opp på bilder sammen. Her ble fotografert på vei fra «Saturday Night Live»-etterfesten på Dos Caminos i New York i desember 2015. Foto: Splash News
LAV PROFIL: Eva Mendes og Ryan Gosling stiller sjelden opp på bilder sammen. Her ble fotografert på vei fra «Saturday Night Live»-etterfesten på Dos Caminos i New York i desember 2015. Foto: Splash News Vis mer

Bare 12 dager før termin av datteren Amada i april 2015, døde Evas storebror Carlos Mendes av kreft. Han ble 53 år gammel.

I et intervju med bladet Latina fortalte Eva om den vanskelige tiden.

- Å miste broren min brakte familien vår enda tettere sammen, og vi stod hverandre allerede veldig nær, sa hun om dødsfallet til Carlos 17. april samme år.

- Å se alle dukke opp og være der for hverandre gjør at jeg føler meg utrolig heldig som har dem.

29. april, tolv dager etter brorens bortgang, fødte Eva datteren Amada.

- Vi gravla ham samme uke som jeg fødte. Det var veldig, veldig intenst, og ubeskrivelig hjerteskjærende. Men også vakkert på en måte, delte hun.

LES OGSÅ: Dorthe Skappel blir mormor for tredje gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer