<strong>MYSTISK DATE:</strong> Skuespiller Ryan Gosling hadde med seg en blondine som date til nattas Oscar-utdeling. Foto: NTB Scanpix
MYSTISK DATE: Skuespiller Ryan Gosling hadde med seg en blondine som date til nattas Oscar-utdeling. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ryan Gosling dukket opp på Oscar uten kjæresten. Nå lurer «alle» på hvem han hadde med seg

 Ble sittende med «mystisk» kvinne under utdelingen.

Publisert

Skuespiller Ryan Gosling (36) har fått stor oppmerksomhet for sin rolle i «La La Land», en film som dro hjem intet mindre enn seks statuetter under nattas Oscar-utdeling.

Selv om showet har skapt overskrifter for en skandale som trolig vil omtales i uker, og kanskje år framover, er det en helt annen sak som også har fanget seernes interesse i natt.

Gosling ble nemlig observert på den røde løperen uten samboeren Eva Mendes (42).

- Hun er flott!

Selv om 36-åringen ankom Oscar-utdelinga alene, var han slettes ikke ensom inne i Dolby Theatre. Ved siden av ham satt det nemlig en blondine, som defintivt har fått stor oppmerksomhet fra ulike tabloider og brukere i sosiale medier.

«Hvem er den mystiske kvinnen som sitter ved siden av Ryan Gosling?», skriver blant andre Refinery29. Også Bustle stiller spørsmål ved hvem denne kvinnen kan være.

Ifølge Daily Mail har også brukere på Twitter febrilsk forsøkt å finne identiteten til den «ukjente» kvinnen, med kommentarer som «Hvem er hun?!», og «Hvem er daten til Ryan Gosling? Hun er flott!».

Mange kan nok puste lettet ut, da det i morgentimene mandag ble kjent at blondinen er ingen ringere enn skuespillerens egen søster, Mandi Gosling.

Det melder blant annet avisa Mirror.

<strong>SØSTERA:</strong> Ryan Goslings søster, Mandi, har fått minst like stor oppmerksomhet som skuespilleren selv under utdelinga i natt. Foto: NTB Scanpix
SØSTERA: Ryan Goslings søster, Mandi, har fått minst like stor oppmerksomhet som skuespilleren selv under utdelinga i natt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gosling var imidlertid ikke den eneste som valgte å ha med seg et familiemedlem som date under nattas utdeling. Hans kollega Emma Stone hadde for anledningen invitert sin egen bror.

Har to barn

Hvorfor Goslings samboer og kjæreste forble hjemme under Oscar-utdelinga er så langt ikke kjent.

Paret har vært kjærester i en årrekke, og møttes på settet til dramaet «The Place Beyond the Pines».

<strong>HAR TO BARN:</strong> Eva Mendes og Ryan Gosling har vært kjærester i en årrekke, og har blant annet to barn sammen. Duoen viser seg imidlertid sjeldent sammen i offentligheten. Foto: NTB Scanpix
HAR TO BARN: Eva Mendes og Ryan Gosling har vært kjærester i en årrekke, og har blant annet to barn sammen. Duoen viser seg imidlertid sjeldent sammen i offentligheten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Selv om duoen, som har to barn, ofte er å se i rampelyset hver for seg, er de kanskje et av Hollywoods mest mediesky par, og viser seg svært sjeldent sammen offentlig.

Gosling har imidlertid tidligere uttalt at Mendes er drømmedama hans, og la heller ikke skjul på det i sin tale under Golden Globe i januar.

- Man kommer ikke hit uten å stå på skuldrene til et fjell. Mens jeg sang, danset og spilte piano (i «La La Land»), oppdro dama mi dattera vår. Det samtidig som hun var gravid med vårt ande barn og forsøkte å hjelpe broren sin gjennom hans kamp mot kreften, fortalte den 36-åringen på scenen ifølge People.

OSCAR: Én etter én dukket glitrende stjerner opp på den røde løperen før nattens Oscar-utdeling. Noen av dem bar blå sløyfer, som et subtilt spark til den amerikanske presidenten. Video: CNN / POOL Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer