Ryan Giggs navngitt i utroskapsskandale

Den walisiske fotballspilleren ble hengt ut i parlamentet.

SEIER OG NEDERLAG: Søndag feriet Ryan Giggs (t.v) Manchester Uniteds Premier League-seier mot Blackpool på Old Trafford med lagkameratene Paul Scholes og Darron Gibson. Mandag ble han hengt ut som utro i det britiske parlamentet.   Foto: All Over Press
SEIER OG NEDERLAG: Søndag feriet Ryan Giggs (t.v) Manchester Uniteds Premier League-seier mot Blackpool på Old Trafford med lagkameratene Paul Scholes og Darron Gibson. Mandag ble han hengt ut som utro i det britiske parlamentet. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Fotballstjernen Ryan Giggs (37) kunne søndag feire Manchester Uniteds gull i Premier League på Old Trafford, sammen med både kona Stacey Cooke (32) og barna Zach og Libby.

Men mandag ble derimot tidenes verste «dagen derpå» for den walisiske fotballspilleren. Da ble han nemlig navngitt som den profilerte spilleren som har forsøkt å holde lokk på sin affære med glamourmodellen Imogen Thomas (28). Det skriver DailyMail.

Giggs har nemlig benyttet seg av den såkalte «gagging order»-en, som forhindrer at avslørende informasjon blir offentliggjort uønsket. Flere personer i britisk offentlighet, blant andre liberaldemokrat John Hemming, har tidligere omtalt «gagging order» som noe tull - og mandag valgte han altså å bryte den under en debatt i parlamentet.

- Når omtrent 75 000 personer allerede har navngitt Ryan Giggs på Twitter, er det åpenbart upraktisk å skulle fengsle dem alle, sa John Hemming under debatten melder SkyNews.

Avsløringen av Giggs' navn kommer nok som en lettelse på den tidligere «Big Brother»-deltageren han har vært utro med. Den vakre 28-åringen har måttet tåle beskyldninger om at hun hadde planer om å selge historien til pressen, samt at hun har forsøkt å presse Giggs for penger.

Forholdet skal ha pågått i omtrent et halvt år, men Imogen Thomas har vært ute av stand til å fortelle sin historie om affæren - samtidig som hun har blitt hengt ut i media. Den unge glamourmodellen har nemlig ikke, i motsetning til Giggs, hatt råd til å benytte seg av den omstridte forskriften.

- Navnet og ryktet mitt blir ødelagt mens mannen jeg hadde et forhold til kan gjemme seg. Enda verre er det at jeg ikke får forsvart meg siden jeg har fått munnkurv. Hvor er rettferdigheten i dét? Hva med mitt rykte? sa Imogen Thomas gråtkvalt i et TV-intervju nylig ifølge DailyMail.

Ifølge Dagbladet skal omtrent 30 Premier League-spillere ha gått rettens vei for å sørge for å holde utroskapsskandalene unna avisforsidene de to siste årene. Det samme skal være tilfelle for en rekke andre kjendiser.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her viser hun det aller meste