STØTTER HVERANDRE: - Jeg har aldri elsket henne så høyt som jeg har gjort de siste to årene, sier Ryan om sin livspartner Farrah Fawcett samtidig som han anklages for seksuelle tilnærmelser overfor en 20-åring. Foto: All Over Press
STØTTER HVERANDRE: - Jeg har aldri elsket henne så høyt som jeg har gjort de siste to årene, sier Ryan om sin livspartner Farrah Fawcett samtidig som han anklages for seksuelle tilnærmelser overfor en 20-åring. Foto: All Over PressVis mer

Ryan blandes inn i sex-skandale

Svikter Ryan O'Neal sin kjære Farrah på dødsleiet?

SEHER.NO: Mens hans livslange kjærlighet Farrah Fawcett ligger for døden, har Ryan O'Neal åpnet opp og fortalt om sin store sorg, både overfor presse og i dokumentaren som nylig ble sendt på amerikansk TV.

Han har fortalt at han ikke skjønner hvordan han skal leve uten henne, og han har beskrevet hvordan de fant sammen igjen 11 år etter at de gikk fra hverandre da det ble kjent at hun var rammet av tykktarmskreft.

- De siste to årene har jeg elsket henne mer enn jeg noen gang har elsket henne tidligere. Hun er mye mer en kvinne nå... mektig, modig, fryktløs. Jeg beundrer henne voldsomt, fortalte Ryan på NBC-showet Today.

Men samtidig som den 68 år gamle skuespilleren framstår som en hengiven og sørgende familiemann, er han innblandet i en sjokkerende sexskandale, hevder tabloidmagasinet National Enquirer.

En 20 år gammel "venn av familien" skal ha gått til rettet og søkt om et rettslig påbud om at Ryan ikke kan komme nærmere enn 50 meter eller ta kontakt med henne.

I rettspapirene som gjengis av nettstedet Radaronline.com skal den 68 år gamle skuespilleren ha kommet med slibrige forslag til henne og bedt om seksuelle tjenester i baksetet av en bil.

- Han skremte meg. Jeg gikk rettens vei fordi jeg var redd for at han vet hvor jeg bor eller at han kommer hjem til meg. Han er gammel nok til å være bestefaren min, er det eneste svaret Dania Marin (20) gir til nettstedet.

Det gjenstår fortsatt å se om kvinnens påstander holder vann, men saken skal allerede har skapt opprør i Hollywood.

- Ryan kan ikke være to personer på én gang. Det er utenkelig at han gråter for kameraene over å miste Farrah, for så å legge seg etter en ungjente for seksuelle tjenester. Ingen mann med et hjerte kan gjøre noe slikt, sier en kilde Enquirer hevder står Ryan nær.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Livskvaliteten blir aldri den samme