Casper Ruud:

Ruuds «hemmelige våpen»

Når tennissensasjonen Casper Ruud reiser verden rundt, står kjæresten Maria på tribunen og heier.

STØTTESPILLER: Casper Ruuds kjæreste Maria Galligani er ofte å se på tribunen under Ruuds tenniskamper. Foto: Peter Schneider / EPA/ NTB
STØTTESPILLER: Casper Ruuds kjæreste Maria Galligani er ofte å se på tribunen under Ruuds tenniskamper. Foto: Peter Schneider / EPA/ NTB Vis mer
Publisert

Tennisproffen Casper Ruud (23) har hatt en eventyrlig suksess i år, og tatt syvmilssteg på ATP-rankingen over verdens beste tennisspillere.

Men det er kjæresten Maria Galligani (25) som er hans «hemmelige våpen». På vei mot tennistronen står Oslo-jenta på tribunen i de store turneringene, sammen med Ruuds eget «dream team» – mamma Lele Ruud, pappa Christian Ruud, og familie, venner og gode hjelpere.

- Jeg er en familiekjær gutt som liker å ha et godt forhold til familien min – og ikke minst kjæresten min, som også er med. Det har jo vært litt utfordrende det siste året med tanke på reising, men nå begynner det å ikke bli så altfor strengt og da er det veldig hyggelig å ha de med, fortalte Casper Ruud til VG i coronatiden i fjor.

SKREK: Danske Holger Rune skrek mot tribunen under French Open-kvartfinalen mot Casper Ruud. Så forlot moren hans publikum. Bilder fra Discovery+. Vis mer

Romantisk

Casper Ruud og Maria Galligani har vært kjærester i fire år. Med jevne mellomrom legger tennisstjernen ut bilder av seg og kjæresten på Instagram.

Og da hun feiret bursdagen sin i fjor høst, la Ruud ut denne romantiske meldingen:

«En spesiell dag for en spesiell jente. Gratulerer med dagen, baby» - ledsaget av to røde hjerter.

Ruud innrømmer at han føler seg mer hjemme når kjæresten og familien er med rundt på tur.

– Det er mange bak scenen som hjelper, og det gir meg en ekstra ro slik at jeg bare kan fokusere på tennisen, sa han til VG.

Maria Galligani tar, ifølge sin Facebook-profil, en mastergrad i psykologi ved Syddansk Universitet i Odense. Hennes familie eier selskapet Galligani – en aktør innen belysning, kjøkkenutstyr, møbler og interiør.

SJOKKERER: Holger Rune er i hardt vær etter krangelen med Casper Ruud. Nå har gamle videoer av dansken dukket opp. Video: Discovery + / Eurosport. Vis mer

LES OGSÅ: Slik er Casper Ruud helt privat

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer