Russell Brand:

Russell Brand giftet seg

Blant gjestene var Oasis-skuespiller Noel Gallagher.

LITEN SEREMONI: Russell Brand og kjæresten Laura Gallacher giftet seg like ved hjemmet deres utenfor London lørdag. Foto: NTB Scanpix
LITEN SEREMONI: Russell Brand og kjæresten Laura Gallacher giftet seg like ved hjemmet deres utenfor London lørdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Stand up-komiker og skuespilleren Russell Brand (42) giftet seg med kjæresten Laura Gallacher (30) på lørdag, ifølge The Sun.

Avisen, som også har bilder av bryllupet, skriver at paret giftet seg nær hjemmet deres ved Henley-on-Thames utenfor London.

Blant gjestene var Oasis-gitaristen Noel Gallagher (50), TV-personligheten Jonathan Ross (56) og skuespilleren David Baddiel (53).

Bryllup inspirert av India

Paret giftet seg i en kirke før de inviterte alle gjestene om bord på en dampbåt som tok dem med til bryllupsfesten.

Vel fremme ble brudeparet og gjestene tatt imot av kelnere og bartendere i indiske sarier, og resten av festen var inspirert av India.

Saken fortsetter nedenfor.

GIFT: Det finnes svært få bilder av Russell og Laura sammen. Her er de utenfor en nattklubb i april. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Det finnes svært få bilder av Russell og Laura sammen. Her er de utenfor en nattklubb i april. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- De ville ha et lite, personlig bryllup sammen med datteren Mabel, familie og nære venner enn et sirkus. Det var koselig, sier en kilde til avisen.

Russell og Laura, som driver klesmerket The Joy Journal, har vært i et forhold siden 2015.

SINT: Intervjuet med komikerstjerna Russell Brand ble alt annet enn hyggelig for reporteren fra Channel 4. Her er spørsmålet som fikk ham til å klikke. Video: Channel 4 Vis mer Vis mer Vis mer

Paret skal ha datet av og på siden 2007, men forble sammen da de fikk datteren Mabel i november i fjor.

Gift i 14 måneder

Russell var tidligere gift med sangstjernen Katy Perry (32) i 14 måneder før de skilte seg i 2011.

Katy har gjentatte ganger snakket åpenhjertig om bruddet, og i et intervju med Vogue i 2013, fortalte hun at komiker-eksen dumpet henne via tekstmelding.

- Han er en veldig smart mann, og jeg var forelsket i ham da vi giftet oss. La oss bare si at jeg ikke har hørt noe fra han siden tekstet meg og sa at vi skulle skille oss den 31. desember i 2011, sa hun den gang.

I et intervju med den britiske komikeren John Bishop, sa Russell Brand at han fremdeles «føler seg varm» når han tenker på henne, og at han tar med seg opplevelsen videre i livet.

Saken fortsetter nedenfor.

SKILTE SEG: Katy Perry og Russell Brand var gift i 14 måneder før de skilte seg i 2011. Foto: NTB Scanpix
SKILTE SEG: Katy Perry og Russell Brand var gift i 14 måneder før de skilte seg i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I intervjuet kom det frem at deres individuelle karrierer påvirket forholdet i stor grad.

- Katy var helt klart veldig, veldig opptatt og travel. Jeg var også opptatt og travel, men ikke i like stor grad, sa han blant annet i intervjuet.

I løpet av perioden fikk paret mye medieomtale og Russell mente at det ikke akkurat gjorde forholdets tilstand bedre.

- Forholdet varte ikke veldig lenge, og jeg tror det ligger litt i berømmelsens natur, når man lever under slike forhold, sa han.

LES OGSÅ: Fjernet Katy Perry-tatovering med ny kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer