Russell Brand fikk gjesterolle i «Two and a Half Men»

Møtte tilfeldigvis Ashton Kutcher under et intervju.

IMPROVISERTE: Russell Brand skal ha improvisert hele scenen. Foto: Fame Flynet
IMPROVISERTE: Russell Brand skal ha improvisert hele scenen. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Russel Brand (37) ble intervjuet av CBS mens han kjørte Go-kart på onsdag. Men komikeren hadde ikke helt dreisen på hvordan man behandlet det lille kjøretøyet. Etter å ha krasjet flere ganger, ble filmstjernen så frustrert at han stormet ut av settet.

De må ha filmet på Warner Bros studio, for når Russell Brand stormet ut traff han på Ashton Kutcher (34). I løpet av en kort liten prat kom de to sjarmørene opp med en god ide. Russell Brand skulle få en gjesterolle i «Two and a Half Men».

Mens kjendiser flest bare ville ha ledd bort forslaget, eller bedt de ringe agenten sin, var komikeren, som nylig datet Geri Halliwell, derimot postiv fra første sekund og ble med på innspillingen allerede der og da.

Den improviserte gjesterollen var akkurat det Russell trengte for å rense hode etter det katastrofale intervjuet.

- Ingen vil bli overrasket hvis Ashton ber Russell om å ha en fast liten rolle i serien. Han syns Russell er utrolig morsom og et ekte naturtalent, sier en kilde på innspillingen.

Så gjenstår det å se om vi får se mer av Russell Brand på norske tv-skjermer i tiden fremover.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han er en drittsekk!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer