Russell Brand arrestert

Tok fotografens mobiltelefon og kastet den gjennom et vindu.

ARRESTERT: Russell Brand ble denne uken arrestert etter at han tok mobiltelefonen til en person og kastet den gjennom et vindu. Foto: All over press
ARRESTERT: Russell Brand ble denne uken arrestert etter at han tok mobiltelefonen til en person og kastet den gjennom et vindu. Foto: All over press Vis mer
SEOGHØR.NO: Raseriet tok overhånd for den britiske komikeren og TV-personligheten Russell Brand (36), da en person tok bilder av ham med mobiltelefonen sin på mandag.

Brand skal angivelig ha røsket mobilen ut av hånden på personen, og kastet den gjennom vinduet til et advokatkontor i New Orleans.

Like etter ble en arrestordre sendt ut, og Brand møtte selv opp på politistasjonen, der han ble arrestert.

Russell forklarte selv hendelsen på denne måten:

«Etter at Steve Jobs døde, klarer jeg ikke å se at noen bruker en iPhone på en uanstendig måte. Det jeg gjorde, var en hyllest til hans minne», skrev Brand på Twitter.

Kausjonen er satt til 29.000 kroner, og Brand er siktet for skadeverk.

Brand var tidligere sammen med sangstjernen Katy Perry, men nyheten om at paret skulle skilles kom før nyttår. I etterkant skal Brand ha sperret øynene opp for skuespilleren Zooey Deschanel.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Forelsket i kopi av ekskona