JUBELRUSH: Søndag scoret Sigurd Rushfeldt sitt 155 mål i den norske eliteserien. Dermed mangler han bare 11 mål på å ta scoringsrekorden fra Harald Martin Brattbakk. Snart blir Rushfeldt også pappa. Foto: Scanpix
JUBELRUSH: Søndag scoret Sigurd Rushfeldt sitt 155 mål i den norske eliteserien. Dermed mangler han bare 11 mål på å ta scoringsrekorden fra Harald Martin Brattbakk. Snart blir Rushfeldt også pappa. Foto: Scanpix Vis mer

Rushfeldt blir pappa i august

- Jeg har sagt at hun får føde mellom to kamper. Det er hennes ansvar.

Publisert
SEHER.NO: Tromsøs storscorer Sigurd Rushfeldt (37) kan snart juble over annet enn tippeligamål. I august blir han nemlig pappa for første gang. Terminen til samboeren Birgitte Dahle er 1. august, og faller på samme dag som Tromsø skal møte Stabæk.

- Jeg skal være med på fødselen. Men jeg har sagt at hun får føde mellom to kamper. Det er hennes ansvar, spøker Rushfeldt overfor VG.

Men Rushfeldt slipper nok uansett like hard kritikk for å velge fødsel foran fotball, som hans tildligere Tromsø-kollega Ole Martin Årst fikk i 2003. Årst prioriterte fødsel foran den viktige nedrykkskampen mot Rosenborg, og det fikk TV 2s fotballekspert Ivar Hoff til å rase på TV. Til sammen tre av Tromsø-spillerne den gang hadde termin i tippeligainnspurten, og Hoff fikk spørsmål fra Davy Wathne om det ikke var dårlig planlegging av spillerne.

- Jeg synes ikke planleggingen er dårlig, men jeg synes det er helt utrolig at de ikke er med å spille fotball.Altså dette er jo den viktigste kampen for Tromsø på år og dag, og barn har det jo blitt født i tusenvis av år. Tenk å få mellomnavn, hvis det blir ei jente, Nedrykkine.

- Det er klart Ole Martin Årst skulle vært med og spilt, om det var noe ryggrad i gutten, sa en knallhard Hoff.


Se klippet med Hoff her (ekstern lenke)


Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901! 

LES OGSÅ: Hun er faktisk sju måneder på veiVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer