Rusfritt comeback!

En tidligere narkoman - Courtney Love - har reddet Whitney Houstons liv.

NY START: Nyskilt og rusfri skal Whitney igjen bli pop-diva! Foto: All Over Press
NY START: Nyskilt og rusfri skal Whitney igjen bli pop-diva! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere i år slo Whitney Houstons (43) svigerinne alarm om sangstjernens helsetilstand i US Weekly. Herskapshuset hennes fløt av søppel og narkoutstyr, og så ut som et "rottereir"! SJOKKERENDE BILDER

- Hun stenger seg inne i ukevis og bare doper seg ned! fortalte svigerinnen.

En av de som leste dette og skjønte at her må noe gjøres var Kurt Cobains enke Courtney Love. Hun har selv vært tungt avhengig av narkotika.

VIDEO: Se og hør mer om Whitneys ville fortid

Sammen med Whitneys gamle venn, musikkprodusenten Clive Davis, troppet Courtney opp på døra til Whitney og hadde en total konfrontasjon med henne. De sørget for at hun ble skrevet inn på avvenningsklinikken til legen Waren Boyd, som har behandlet blant andre Courtney, Mel Gibson og Robert Downey Jr., skriver US Weekly.

- Samtidig forlot hun Bobby Brown. Det er viktig at han holdes på behørig avstand, sier en kilde til avisen. Whitney har nå tatt ut separasjon med ektemannen gjennom 14 år.

LES MER: WHITNEY FORLATER ENDELIG BOBBY

Bobby er av mange utpekt som årsaken til at den en gang så deilkate sangfuglen Whitney har blitt narkoman. I perioder har hun vært så på kjøret at hun har bodd i et såkalt crackhus i dagesvis. Bobby er også anklaget for gjentatt utroskap, men han savner likevel eks-kona.

- Jeg er lei meg på grunn av denne skilsmissesituasjonen, sier Bobby selv på telefon til People.

Whitney satser nå på et comeback, og har begynt å jobbe sammen med sin gamle mentor Clive Davis.  De har allerede begynt å plukke låter til et album. Hun sverger på at hun skal holde seg rusfri, og gjenerobre pop-tronen.

- Vi er alle svært begeistret over situasjonen. Alle i musikkindustrien vet jo at hun og Aretha Franklin er de beste sangerinnene i verden, sier Davis.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer