Carl Aksel Jansen:

Ruset seg på «Paradise Hotel»

Rettssaken mot den tidligere profilerte realitydeltakeren fortsetter.

BEDRAGER: Carl Aksel Jansen har erkjent grove bedragerier. Foto: Morten Eik/Se og Hør
BEDRAGER: Carl Aksel Jansen har erkjent grove bedragerier. Foto: Morten Eik/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag startet rettssaken mot Carl Aksen Jansen (25), som gjennom to sesonger har vært å se i «Paradise Hotel». Han og to andre menn i 20-årene er tiltalt for grove bedragerier. Den ene nekter straffskyld.

Under første rettsdag erkjente Jansen helt eller delvis skyld i de 33 tiltalepunktene. De inkluderer hvitvasking, grovt bedrageri og ruskjøring.

Onsdag fortsetter Jansen sin forklaring. Han fortalte tirsdag at han ikke lenger husker store deler av perioden hvor forholdene fant sted. Det skal skyldes hyppig rusmisbruk av blant annet det beroligende legemiddelet rivotril.

25-åringen er tiltalt for å ha svindlet til seg rundt 4,5 millioner kroner. Det er totalt tre menn og tre kvinner fornærmet i saken. En av de fornærmede er en tidligere realitydeltaker som Jansen innledet et forhold til.

- Reelt farlig

Jansen har erkjent seg delvis skyldig i to punkter som gjelder en fornærmet. I rettssakens andre dag forklarer han seg om forholdet. Da hevder han at han ble skyldig hundre tusen til andre kriminelle.

- Fornærmede viste meg en klokke, en Rolex. Jeg har kontakter i byen som selger og kjøper klokker. Jeg fikk en ekstremt bra pris på klokken. Jeg fikk den og tok den med til noen østeuropeere. Det gikk en del tid, så fant de ut at den var falsk, sier Jansen i retten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.