<strong>TOK OVERDOSE:</strong> Allan tok valium. Trodde han. Det viste seg å være dyrebedøvelse. Foto: All Over Press
TOK OVERDOSE: Allan tok valium. Trodde han. Det viste seg å være dyrebedøvelse. Foto: All Over Press Vis mer

Ruset seg på dyrebedøvelse

Trodde det var valium. Det endte med overdose.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: James Allan, frontfigur i det populære skotske rockebandet Glasvegas, gikk på en skikkelig smell like før bandet skulle gjøre sin aller første opptreden på den store festivalen Coachella i 2009, noe som førte til at bandet måtte avlyse.

Den offisielle grunnen har vært at sangeren var dehydrert og utslitt. Men nå snakker Allan for første gang ut om hva som egentlig skjedde.

- Jeg var fortapt og desperat. Jeg hadde tatt enorme mengder kokain dagen før, og på selve festivaldagen tok jeg noe jeg trodde var valium, men det viste seg å være dyrebedøvelse, sier han ifølge nettstedet AceShowbiz.

Like etter gikk det virkelig ille for den skotske rockeren.

- Jeg skulle gå ut av bussen, og jeg husker at alt var som en drøm. Jeg falt fra det øverste trappetrinnet. Jeg klarte ikke å ta meg for med hendene, og da jeg traff bakken, var det det mest avslappende øyeblikket i mitt liv. Så gikk lysene ut, og det neste jeg husker er at jeg våknet opp i garderoben med leger rundt meg.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Spiste ekorn i hasj-rus

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer