SJOKKERTE: Kerry Katona vrøvlet og snøvlet seg gjennom et intervju på "This Morning" onsdag. Se video nederst i saken! Foto: Stella Pictures
SJOKKERTE: Kerry Katona vrøvlet og snøvlet seg gjennom et intervju på "This Morning" onsdag. Se video nederst i saken! Foto: Stella PicturesVis mer

Ruset Katona på direkte-tv

- Det betyr ikke at jeg er en alkoholiker?

SEHER.NO: Trolig satte noen av seerne av "This Morning" på tv-kanalen ITV1 kaffen i halsen onsdag morgen.

For i programmet var tidligere Atomic Kitten-stjerne Kerry Katona (28) - som nylig brukte 150.000 kroner på en ny kropp - tilsynelatende ruset, skriver Contactmusic.com.

- Det virker ikke som om du har det bra...? Du snakker rart, hvordan har du det? sa programleder Philip Schofield til Katona.

- Jeg har det fint! Det er bare medisinene jeg tar... Jeg har aldri vært gladere! Jeg sverger, når det kommer til helsen har jeg det bra, svarte hovedpersonen.

- Jeg antar - og nå skal jeg være ærlig med deg her - at mange sier at du har lett for å bli avhengig av ting... Og at hvis du slutter å være avhengig av noe, begynner du på noe annet..., sa programleder Fern Britton.

- Hva slags avhengighet skulle det vært...? snøvlet Katona.

- Er det alkohol? spurte Britton tilbake.

Katona nektet for at hun er avhengig av alkohol.

- Ikke i det hele tatt. Jeg har vært på ferie i Spania, og da har jeg lov til å ta en drink, har jeg vel ikke? Det betyr ikke at jeg er en alkoholiker? snøvlet hun videre.

Tidligere har det blitt hevdet at Katona misbrukte kokain og røykte sigaretter som gravid - i tillegg til å drikke alkohol med barnet i magen.

Katonas talsmann Max Clifford har ikke kommentert sjokkintervjuet overfor nettstedet.

Se intervjuet her: