NARKOROMANSE: Det ser ut som Amy Winehouse og Pete Doherty har funnet tonen.. Foto: All Over Press
NARKOROMANSE: Det ser ut som Amy Winehouse og Pete Doherty har funnet tonen.. Foto: All Over Press Vis mer

Rusa på kjærlighet!

Pete og Amy klinte til etter bytur.

Publisert
SEHER.NO: Omtrent ett år etter det ble slutt mellom Pete Doherty (29) og supermodell Kate Moss (34), har Babyshambles-sangeren funnet seg en ny flamme.

I følge The Sun var det etter at Pete og bandet hadde gjort en spillejobb i forrige uke, at han ble observert i et hett kyss med ingen ringere enn skandaleomsuste Amy Winehouse (24).

Både Winehouse og Doherty er kjent for sin forkjærlighet for alkohol og dop, og begge har vært innlagt for sine avhengigheter. De to festglade britene deler ikke lenger bare venner, dop og fester, men nå også spytt.

Det var Dohertys første konsert etter at han ble løstlatt fra fengsel, og han valgte å feire kvelden med å kline til med Amy.

Amy Winehouse er gift med Blake Fielder-Civil (25), men det er ikke første gang hun er utro mot ektemannen.. For noen måneder siden hadde hun en brennhet flørt med en fotograf, avslører venner av skandalesangeren til The Sun. Winehouse var akkurat ute av rehab da hun gikk til sengs med amerikanske Blake Wood - i ettertid døpt Blake II.
Se videoen av Pete og Amys kyss her:[obj:media:6409]LES OGSÅ: Narkorockerne funnet tonenVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer