Jonis Josef:

Rusa på direkten

- Det var alkohol, det var kokain og noe annet jeg ikke husker, sier komikeren.

HUSKET IKKE SENDINGEN: Jonis Josef forteller om hendelsen i en podkast. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
HUSKET IKKE SENDINGEN: Jonis Josef forteller om hendelsen i en podkast. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I podkasten «Big 5 med Nils og Harald» tar Harald Eia (56) og Nils Brenna for seg femfaktormodellen for personlighetstrekk og kartlegger personlighetene til flere norske kjendiser.

De fem faktorene i modellen er nevrotisisme, åpenhet, planmessighet, medmenneskelighet og ekstraversjon. Blant kjendisene som har vært med i podkasten er Line Andersen (49), Andreas «TIX» Haukeland (29) og komiker Jonis Josef (30).

Sistnevnte avslørte under sin deltakelse i podkasten at han møtte opp på radioprogrammet «Nitimen» i ruspåvirket tilstand.

- Det var alkohol, det var kokain

Det kommer fram at Josef har høy impulsivitet, med en score på 77 av 80, noe han beskriver som både en stor gave og noe som kan være vanskelig.

Han legger ikke skjul på at han har slitt med å si nei til ting, noe som har ført til det han kaller «dumme» avgjørelser.

I forbindelse med promoteringen av «Kongen av Gulset» i 2019 møtte Josef opp på «Nitimen» påvirket av både alkohol og kokain. Kvelden før feiret han bursdagen sin og sleit med å si nei til dop han fikk tilbud om.

- Det var alkohol, det var kokain og noe annet jeg ikke husker, forklarer Josef lattermildt og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.