Rupert Murdoch (84) forlovet seg med Jerry Hall (59)

Mediemogulen og Mick Jaggers ekskone bekrefter den overraskende nyheten.

NYTT PAR: Paret skal ha forlovet seg i helgen i Los Angeles.  Foto: NTB scanpix
NYTT PAR: Paret skal ha forlovet seg i helgen i Los Angeles. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mediemoul Rupert Murdoch (84) og den tidligere supermodellen Jerry Hall (59) har forlovet seg.

Det var paret selv som annonserte  nyheten i avisen The Times, ifølge Daily Mail

- Mr. Rupert Murdoch, far til Prudence, Elisabeth, Lachlan, James, Grace og Chloe Murdoch og Miss Jerry Hall, mor til Elizabeth, James, Georgie og Gabriel Jagger er glade for å kunngjøre sin forlovelse, sto det skrevet i avisen. 

Avisen skriver at paret ble forlovet denne helgen, etter de viste sin kjærlighet offentlig på den røde løperen under årets «Golden Globe»-prisutdeling. Det var ingen synlig ring på Jerrys finger under utdelingen.

- De har hatt noen fantastiske måneder sammen, og ser virkelig frem til å gifte seg og til å dele resten av livet sammen, sier en talsperson for Murdoch-familien til nettavisen. 

Saken fortsetter under bildet 

LYKKELIGE: Rupert og Jerry viste seg sammen for første gang i slutten av oktober.  Foto: NTB scanpix
LYKKELIGE: Rupert og Jerry viste seg sammen for første gang i slutten av oktober. Foto: NTB scanpix Vis mer

Møttes i oktober

Paret skal angivelig ha falt pladask for hverandre i oktober, etter å ha blitt introdusert for hverandre av Ruperts søster og niese. 

- Han er veldig lykkelig og hun får ham til å le, sa en kilde til Daily Mail i oktober.

Paret har bare blitt observert sammen noen få ganger i løpet av de siste månedene. Det nyforlovede paret viste seg offentlig for første gang under under verdenscupen i rugby mellom New Zealand og Australia på Twickenham stadium for tre måneder siden. 

- Forholdet er nytt, men er veldig begeistret for henne, uttalte en venn av Murdoch den gang.

Dette blir Murdochs fjerde ekteskap og Jerry sitt første, ettersom hennes bryllup med Rolling Stones-frontmann Mick Jagger (72) i Bali i 1990 ikke var gyldig i England. Hall og Jagger har fire barn sammen og gikk fra hverandre i 1999. 

TIDLIGERE SUPERPAR: Jerry Hall og rockestjernen Mick Jagger ble sammen i 1977 og gikk fra hverandre i 1999.  Foto: NTB scanpix
TIDLIGERE SUPERPAR: Jerry Hall og rockestjernen Mick Jagger ble sammen i 1977 og gikk fra hverandre i 1999. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Avslørte forlovelse under Golden Globe

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer