Rune Rudberg: - Jeg orker ikke flere damer

Danseband-profilen innrømmer at bandkameratene begynner å bli bekymret for ham.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Rune Rudberg (54) har for lengst etablert sin status som notorisk kvinnebedårer, men nå røper artisten overfor Se og Hør at pipen har fått en annnen lyd.

Den kjente dansebandmusikeren forteller at fokuset i dag heller er på musikken og de to barnebarna hans. Noen ny dame er det ikke snakk om.

- Nei, jeg er ikke der nå. De andre gutta i bandet begynner å bli bekymret for meg. Hver gang det dukker opp noen nye damer, pleier jeg å svare: «Nei, jeg orker ikke nå»! sier han til Se og Hør Extra.

Før jul i 2013 beskrev han drømmedama som «sporty og ikke sur» i et intervju med VG. For tiden er han imidlertid skeptisk til å slå seg til ro i et nytt forhold.

Saken fortsetter under bildet.

RUTINERT: Rune Rudberg har drevet som artist i omlag 30 år, og i dag kombinerer han artistlivet med en nøktern livsstil.  Foto: Andreas Fadum
RUTINERT: Rune Rudberg har drevet som artist i omlag 30 år, og i dag kombinerer han artistlivet med en nøktern livsstil. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Jeg har jo gått på trynet noen ganger, og det har satt spor hos meg. Først jobber man med å bygge opp et forhold, og så er det plutselig over. Nei, jeg ønsker ikke å utsette meg for dette flere ganger. Jeg har ingen dame i kikkerten, understreker Rune Rudberg i Se og Hør Extra.

Har roet ned

Det er ikke bare kjærlighetslivet som har vært en liten berg-og-dalbane for artisten. I 2012 sonet han en 45 dager lang dom etter at han ble tatt for å ha kjørt bil i narkotikapåvirket tilstand.

I ettertid har han lagt narkotikaproblemene bak seg, og de par siste årene har han ført en mye mer nøktern livsstil.

LES MER: I ukens Se og Hør Extra kan du lese mer om Se og Hørs stjernespekkede Kjendisgalla, om Snåsamannens liv etter ulykken, og mye mer.  Foto: Faksimile, Se og Hør
LES MER: I ukens Se og Hør Extra kan du lese mer om Se og Hørs stjernespekkede Kjendisgalla, om Snåsamannens liv etter ulykken, og mye mer. Foto: Faksimile, Se og Hør Vis mer

- Jeg har ordnet opp i alt sammen nå, absolutt alt. Jeg har til og med kuttet røyken, så nå har jeg startet et nytt liv, erklærte Rune Rudberg overfor Se og Hør for tre år siden.

For snart to år siden gikk 54-åringen også langt i å avlive ryktene om at han har hatt sex med et firesifret antall damer.

- Nei, er du gæren. Tusen damer! Det er mye altså. Det verste er at hvis du spør andre musikere som har spilt med meg, så vil du få til svar at jeg sannsynligvis er den musikeren som har gått oftest hjem alene eller alene på hotellrommet, røpet Rudberg overfor Dagbladet i januar 2014.

Se videointervju med Rune Rudberg på Spellemannprisen 2013, der han var nominert til beste danseband-album med plata «Tro»:

LES OGSÅ: - Jeg ble presset til å gå ned over 15 kilo for rollen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer