Rune med ironisk sex-låt

- Sangen handler generelt om meg og mine tråkk i salaten, sier Rune Rudberg.

SYNGER: - Låten er kjempebra, det er som jeg skulle skrevet den selv, forteller en stolt Rudberg. Foto: Se og Hør, Henning Jensen
SYNGER: - Låten er kjempebra, det er som jeg skulle skrevet den selv, forteller en stolt Rudberg. Foto: Se og Hør, Henning Jensen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ler av nakenbildene!


SEHER.NO: Rune Rudberg sjokkerer igjen. Få dager etter at bilder av en naken Rudberg sirkulerte nettet, er det klart at han synger om dette på sin nye plate.


Etter det VG erfarer er tittelen på den nye låta "Nå har alle fått se'n, ikke bare de 1001", og er en bevisst handling fra Rune for å vise at han har selvironi etter alt han har vært gjennom.


- Låten er kjempebra, det er som jeg skulle ha skrevet den selv. Dessuten er den en forklaring på det som har skjedd, sier Rudberg til VG.


Låtskriver William Kristoffersen, vokalist i Ole Ivars, fikk spørsmål fra plateselskapet om å skrive en låt, og låten, ja den var ferdig i løpet av én dag...


- Jeg fikk en henvendelse fra plateselskapet om å skrive en låt som gikk litt på det Rune har vært med på i det siste, blant annet med de pikante bildene som ble sendt på e-post og SMS. Jeg spiller også litt på den tidligere Rudberg-sangen "1001,1002,1003", som gikk på utsagnet om at han hadde hatt over 1000 damer, sier Kristoffersen.


Rudbergs nye plate, med låta "nå har alle fått sen, ikke bare de 1001" som hovedspor, slippes trolig ved påsketider.


IKKE ALLE LER AV NAKENBILDENE:


Puppebilder av danse-Tone


Tefke naken på nett


Naken Skofterud sirkulerer på nettet


Conradi og samboerens private bilder på avveie


Dorthe Skappel og Elin Tvedt misbrukt på pornoside


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer