FORNØYD Rune Larsen synes det er hyggelig når det skjer noe i Bergen. Her er sangeren på premiere på Ylvis 3 i Bergen.  Foto: Se og Hør
FORNØYD Rune Larsen synes det er hyggelig når det skjer noe i Bergen. Her er sangeren på premiere på Ylvis 3 i Bergen. Foto: Se og HørVis mer

Rune festet med Snoop

Rune Larsen var en av de ivrigste på Snoops nachspiel i Bergen.

SEHER.NO: Det manglet ikke på norske kjendiser da Snoop Dogg (35) inviterte til nachspiel i Bergen. Rune Larsen (57) var nemlig hjertelig til stede, skriver Bergens Tidene.


"Drop It Like It`s Hot"-stjernen  holdt konsert i Vestlandshallen i går kveld og fortsatte festen på utestedet Rick`s. Her var det blandet oppmøte, men Rune sørget for en viss kjendisfaktor.


- Endelig skjer det noe i Bergen, skal den folkekjære Bergenseren ha sagt, ifølge Bergens Tidene.


For Snoop Dogg var kanskje ikke Rune festens høydepunkt. Rapperen ble blant annet observert mens han klinte med en blondine på 18 år fra Dale, skriver avisen. Lokale glamourmodeller var heller ikke mangelvare i Bergen i natt.


Snoop Dogg har den siste tiden fått mye oppmerksomhet for sitt store forbruk av Marihuana. Også den norske artisten Mira Craig (24)har fått gjennomgå for sine uttalelser i forhold til rapperen og narkotika. 


 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.