Rundstjålet etter at hun døde

Store verdier har forsvunnet fra hjemmet til avdøde Amy Winehouse.

<strong>RUNDSTJÅLET:</strong> Amy Winehouses hjem i Camden-området i London har blitt rundstjålet etter at popartisten døde brått i juli. Foto: All Over Press
RUNDSTJÅLET: Amy Winehouses hjem i Camden-området i London har blitt rundstjålet etter at popartisten døde brått i juli. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hundrevis av Amy Winehouse-fans la ned blomster foran «Rehab»-sangerinnens hjem i London, etter at nyheten om hennes død ble kjent i juli.

Men ikke alle som har besøkt hjem har hatt like ærlige hensikter. Kort tid etter Amys død skal nemlig noen foreløpig ukjente gjerningsmenn ha brutt seg inn og stjålet en rekke verdisaker fra hennes leilighet, ifølge The Sun.

Enda verre for familien er det at blant det som er stjålet, er mange ikke utgitt låter og tekster som Amy laget før sin død.

- Familien er sjokkert over at noen kan synke så lavt, sier en kilde til The Sun.

Amys far Mitch skal ifølge The Sun nå sette sin lit til at tyvene får dårlig samvittighet og leverer tilbake den uerstattelige musikken.

- Han vil gi dem en sjanse til å gjøre det rette, så det hele ikke trenger å bli mer dramatisk, sier kilden til The Sun.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg er fullstendig knust

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer