Rundlurt av kjærestens forlovelsesmelding

«Geordie Shore»-stjernen Charlotte Crosby lover streng straff etter at hun gikk på limpinnen.

LURTE CHARLOTTE: Mitch Jenkins nappet til seg telefonen til Charlotte Crosby og la ut en forlovelsesmelding på Twitter. Og hele Hollywood-pressen gikk på spøken. Foto: All Over Press
LURTE CHARLOTTE: Mitch Jenkins nappet til seg telefonen til Charlotte Crosby og la ut en forlovelsesmelding på Twitter. Og hele Hollywood-pressen gikk på spøken. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Realitystjernen Charlotte Crosby (24), kjent fra MTV-serien «Geordie Shore» har den siste tiden fått mye oppmerksomhet.

Rundlurt av kjærestens forlovelsesmelding
FORVANDLING: Crosby overrasket da hun nylig viste fram sin nye kropp, etter å ha slanket vekk mange kilo på seks måneder. Foto: All Over Press
FORVANDLING: Crosby overrasket da hun nylig viste fram sin nye kropp, etter å ha slanket vekk mange kilo på seks måneder. Foto: All Over Press Vis mer
POPULÆR SERIE: Crosby har i flere år vært med i MTV-serien Geordie Shore. Foto: All Over Press
POPULÆR SERIE: Crosby har i flere år vært med i MTV-serien Geordie Shore. Foto: All Over Press Vis mer

Crosby sjokkerte fansen da hun nylig viste seg fram. Stjernen hadde gått ned hele fire klesstørrelser på seks måneder.

Denne uken var det imidlertid Crosby selv som ble sjokkert. Onsdag kveld la nemlig stjernens kjæreste, Mitch Jenkins, ut en melding på Crosbys Twitter-side.

«HERREGUD, JEG SA JA!», stod det i meldingen, akkompagnert av flere emoji-tegn som blant annet viste en ring, en hvit brud og et hjerte.


I og med at meldingen kom fra Charlotte sin Twitter-konto, lot både britiske og amerikanske medier seg lure, og mange publiserte «nyheten» om at Crosby hadde forlovet seg.

Men det hele var bare en spøk fra kjæresten sin side, som hadde nappet til seg Crosbys telefon mens hun ikke fulgte med.


«Såååå aldri la kjæresten din ta telefonen din når du er full. Jeg er ikke forlovet, og tro meg: Han kommer til å bli straffet i dag», skrev Crosby torsdag.

Crosby og Jenkins gjorde det slutt i september, etter å ha datet i 18 måneder. De ble imidlertid sammen igjen tidligere i år.


LES OGSÅ: Gikk ned fire klesstørrelser på seks måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer