LURERI: - Vi hoppet opp og ned og jublet, uttalte Maria Saenz, en av jentene som fikk det hun trodde var David Beckham på tråden. Det hele viste seg imidlertid å være en eneste stor bløff.  Foto: All Over Press
LURERI: - Vi hoppet opp og ned og jublet, uttalte Maria Saenz, en av jentene som fikk det hun trodde var David Beckham på tråden. Det hele viste seg imidlertid å være en eneste stor bløff. Foto: All Over PressVis mer

Rundlurt av "Beckham"

Fremmed mann ga seg ut for å være David Beckham og lovet gull og grønne skoger.

SEHER.NO: Det hele startet da en rekke kommunale kontorer i Los Angeles-området fikk telefoner fra en mann som utga seg for å være fotballesset David Beckham (32), ifølge LA Times.


Mannen  skal ha foreslått å la fattige barn få lov å være med på fotballtrening med Beckhams amerikanske lag LA Galaxy, og la også ut i samtalene om alle sine Hollywood-venner.


Men bløffmakeren ble til slutt avslørt, da han kom til en barne- og familieavdeling som begynte å grille "stjernespilleren" med nærgående spørsmål.


- Det luktet humbug, sa talskvinnen for avdelingen Louise Grasmehr til LA Times.


Den frekke mannen er ikke tatt, men det foregår full etterforskning for å finne ut om mannen faktisk har gjort noe ulovlig.


Men en ting er i hvert fall sikkert. Det var ikke David Beckham selv som var på telefonen. Det bekrefter også representanter for fotballstjernen selv.


LES OGSÅ: Beckham folkets yndling