Rundere former i «Top Model»

- Vi har sett etter jenter, som kanskje ikke har vært innenfor de faste kriteriene man ofte ser i modellbransjen, sier Mona Grudt.

PÅ MODELLJAKT: Fotograf Marcel Lelienhof, programleder Mona Grudt og stylist Marcus Andre Green har i år også sett etter modeller med andre former enn den klassiske tynne fashion-modellkroppen i programmet «Top Model» Foto: Anders Myhren, Seher.no
PÅ MODELLJAKT: Fotograf Marcel Lelienhof, programleder Mona Grudt og stylist Marcus Andre Green har i år også sett etter modeller med andre former enn den klassiske tynne fashion-modellkroppen i programmet «Top Model» Foto: Anders Myhren, Seher.no Vis mer
Se video med Mona Grudt nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Amerikanske Whitney Thomson overrasket mange da hun gikk til topps i TV-serien «America's Next Top Model», til tross for at hennes kropp er større en gjennomsnittet til en typisk catwalk-modell.

Nå varsler den nye programlederen for den norske versjonen, Mona Grudt (39) at det samme kan skje her til lands, når serien igjen starter opp på TV3.

- Vi har sett etter jenter, som kanskje ikke har vært innenfor de faste kriteriene man ofte ser i modellbransjen. Vi har et bredere spekter i år, sier hun.

Sammen med blant annet fotograf Marcel Lelienhof og stylist Marcus skal hun være med å lete etter den jenta de håper kan bli Norges neste modellsuksess.

Etter å ha fartet Europa rundt med kandidatene er den tidligere Miss Universe-vinneren sikker på at den utvalgte - uansett fasong - vil gjøre det skarpt.

- Jeg vil si at den gruppen av modeller vi har hatt med oss til nå, har vært den beste av alle til nå. Potensialet har vært veldig høyt.

Men selv om hun beskriver opptakene som en opplevelse, innrømmer Mona Grudt at det har vært tøft å være borte fra sine tre barn Bianca (10 mnd.), Milla (3) og Oliver (13).

- Det verste har vært å være borte fra barna. Heldigvis har jeg en snill mor som har hjulpet til her i Norge, sier hun til Seher.no.

Det er foreløpig ikke kjent når «Top Model» vil få premiere.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Top Model-vinner skal få kvinner til å elske kroppen sin

[obj:media:8852]