Rumperos ga fingersmekk!

Michel Douglas slang med leppa om Eva Longoria - og da ble kona rasende!

RASENDE: Catherine skal ha blitt rasende da Michael Douglas roste en annen kvinnes bakende. Foto: Stella Pictures
RASENDE: Catherine skal ha blitt rasende da Michael Douglas roste en annen kvinnes bakende. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Catherine Zeta-Jones (37) er rasende på sin mann Michael Douglas (62) etter at han uttalte følgende: Eva Longorias bakende er fantastisk!"

Michael Douglas burde vaske munnen sin. I et intervju med det engelske magasinet Grazia i forbindelse med filmen "The Sentinel" sier filmhelten at han i sin tid var forelsket i Kim Basinger - og at han elsket stumpen til Eva Longoria...

Dette falt hans kone tungt for brystet...

Douglas har alltid vært glad i kvinner, og var i sitt forrige ekteskap notorisk utro. Hans eks-kone Diandra tvang ham i terapi for sex-avhengighet. Michael mente han var kurert, og da han kapret flotte og unge Zeta-Jones trodde de fleste at han skulle holde seg på matta.

Men uttalelsen om Longorias bakende fikk varsellampene til å blinke hos hans kone. Catherine ringte ham opp umiddelbart da hun hadde lest intervjuet.


LES MER: Zeta-Jones kjemper om sex-rolle!


- Hun kalte ham all verdens stygge ting, og gjorde det helt klart hva hun synes. Michael forklarte at han bare prøvde å skape oppmerksomhet rundt sin nye film, og at han derfoor tydde til sitt gamle rykte som slem gutt, sier en kilde til Bang Media ifølge Ekstrabladet.

- Han fortalte at han aldri har vært utro, og at ingen er så nydelig og sexy som henne. Hun slo seg til ro med det, men er blitt mer på vakt enn før! sier vennen.


LES MER: Zeta-Jones utløste ran!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer