Carola Häggkvist:

Rumpeproblemer: - Sliter fortsatt

Frykter det gikk ordentlig galt.

GÅR GALT: Carola Häggkvist har prøvd seg på en ståhjuling på en strand i Sverige, men det gikk ikke helt bra. Video: carolaofficiell Vis mer
Publisert

Den folkekjære, svenske artisten Carola Häggkvist (55) var uheldig da hun var på stranden forrige måned.

55-åringen bestemte seg nemlig for å stå på «onewheel», som kan sammenliknes med et elektronisk skateboard med ett hjul i midten. Det resulterte imidlertid i en ulykke.

«Trodde jeg var 18 år igjen og kjørte skateboard (sist gang var forresten da jeg var 13 år)» skrev artisten den gang på Instagram, hvor hun også delte både bilder og videoer av fallet.

På videoen står Häggkvist på en «onewheeler» og kjører langs en strand. Det er imidlertid når hun skal av problemene oppstår, og hun faller av og lander i en slags spagat.

HARSELERER: Her gjør den svenske stjerna Pernilla Wahlgren narr av Carolas Eurovision-opptreden. Video: Pernilla Wahlgren / Instagram / Eurovision 2021 Vis mer

Nå, to uker etter ulykken, sliter sangfuglen fremdeles med ettervirkninger- i form av smerter i rumpa. Det skrev hun på Instagram tidligere denne uken, melder svenske Expressen.

«Har fortsatt så vondt i baken, i muskelfestet fra fallet på stranden på «onewheel»...jeg må finne en treningsform som er ok til tross for skader», forklarer Häggkvist under en bildekarusell med bilder fra sommeren.

55-åringen har erfart at det «ikke er før man er skadet at man setter pris på en sunn kropp». Neste steg for stjernen er å ta røntgenbilder av baken.

«Jeg er redd for at jeg har slitt noe av muskelfestet. Hvordan rehabiliterer man det?», spør stjernen sine om lag 230 000 følgere.

I kommentarfeltet har flere ønsket stjernen god bedring.

Onsdag tok ulykkesfuglen igjen til Instagram for å dele at hun har fått time til røntgen på torsdag.

Forrige uke var artisten innom Norge, og var innom både Trondheim og Oslo.

LES OGSÅ: Stjernen kommer med grufull avsløring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer