Rumpeklyp ga TV-skandale

Bøndene i svenskenes "Jakten på kjærligheten" er et par hakk frekkere enn sine norske kolleger...

SJOKKERER: Bøndenes oppførsel har vakt stor oppsikt hos söta bror. Her er faksimile fra Expressens nettutgave. Foto: faksimile
SJOKKERER: Bøndenes oppførsel har vakt stor oppsikt hos söta bror. Her er faksimile fra Expressens nettutgave. Foto: faksimile Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Sjokkerer!

SEHER.NO: Da gårdbrukeren Andreas Vestesson skulle prøve seg på speed-dating, nølte han nemlig ikke med å kommentere de håpefulle damenes kropp for åpent kamera.

- Jessica og jeg har mye å prate om. Jeg synes det er bra nå de har på sommerklær. Også har hun fine pupper, sa han om Jessica Ax (25), ifølge avisa Expressen.

Blondinen tok det hele som en kompliment, men like fornøyd ble ikke 29 år gamle Martina von Trampe da hun møtte bonden Per Martin Svensson (39).

Svensken benyttet anledningen under farvelklemmen til å klemme henne hardt på rumpa!

Den uventede befølingen skal ha fått von Trampe til å skrike mot bonden, som unnskyldte seg med at han ikke hadde noen andre steder å legge hånden!

Fremstøtet økte neppe sjansen for å finne en kjæreste blant de sjokkerte deltagerne...

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer