Jessica Alves:

Rumpeimplantatene «forvrengte» seg

Må tilbringe høytida på sykehuset.

OPERASJONSTABBE: Jessica Alves har gjennomgått dusinvis av plastiske oprasjoner. Foto: SplashNews / NTB
OPERASJONSTABBE: Jessica Alves har gjennomgått dusinvis av plastiske oprasjoner. Foto: SplashNews / NTB Vis mer
Publisert

Den brasiliansk-britiske TV-personligheten Jessica Alves (39) er mest kjent for å ha endret utseendet sitt gjennom plastisk kirurgi. Hun har blant annet operert nesen så mange ganger at hun har mistet luktesansen.

I løpet av de siste årene har hun også vokst seg stor på sosiale medier, og har hele 7 millioner følgere på Instagram.

Nå må den populære 39-åringen tilbringe julehøytiden innlagt på sykehus, etter en operasjonstabbe, det forteller hun til Daily Mail.

AVHENGIG: Amber May har tatt åtte plastiske operasjoner og har et mål om å oppnå verdens største pupper. Bilder og video: Ambermaayy på Tiktok og Ambermayy_2 på Instagram. Reporter: Celina Morken Vis mer

Under kniven

For fem uker siden la nemlig Alves seg under kniven i Istanbul, i Tyrkia. Der byttet hun størrelsen på rumpeimplantatene sine fra 625cc til 1050cc.

Nå kan hun imidlertid avsløre at rumpeimplantatene hennes ble «forvrengt» etter hun reiste seg opp for tidlig etter operasjonen.

- Retningslinjene fra legen var å ikke sitte for lenge i løpet av de neste tre ukene, ingen sex på fire uker, ikke dra på treningsstudio på tre måneder og ingen dansing på åtte uker, sier hun til avisen.

Likevel dro hun på en fest, hvor hun danset så mye at implantatene flyttet på seg.

EKSTREMT: Natasha Crown har allerede utført seks rumpeoperasjoner. Nå planlegger hun sin sjette. Video: Instagram / Youtube / DailyStar. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Jeg antok at jeg var 100 prosent helbredet, men dagen etter kunne jeg ikke gå ordentlig, avslører Alves.

- Ødelagt

Forskyvningen i rumpa førte til at Alves ikke var i stand til å fly tilbake til familien i Brasil i julen. Hun måtte nemlig tilbake til kirurgen i Tyrkia, og operere rumpa enda engang.

- Nå er også nyttårsaftenen min ødelagt, siden jeg må tilbringe den i en seng, på et hotell i Istanbul, understreker hun.

LES OGSÅ: Innrømmer blemme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer