Ashley Graham:

«Rumpa mi er ute»

Modellen deler ærlig bilde med følgerne.

KASTER KLÆRNE: Ashley Graham har vært åpen og ærlig om kroppen sin både før og etter fødslene. Nå kaster hun klærne igjen. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB
KASTER KLÆRNE: Ashley Graham har vært åpen og ærlig om kroppen sin både før og etter fødslene. Nå kaster hun klærne igjen. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske modellen Ashley Graham (34) er ikke fremmed for å by på litt hud til følgerne sine. Bare tre måneder etter at hun fødte tvillingene Malachi and Roman tidligere i år, ble hun hyllet for å vise fram den såkalte «mammakroppen».

Fra før av har hun og ektemannen, Justin Ervin (32), sønnen Isaac Menelik, som de ønsket velkommen til verden i januar for to år siden.

Graham, som også er kjent for å snakke høyt om kroppspositivisme, har riktignok gjort det igjen - og kaster klærne i sitt seneste innlegg på Instagram.

Hylles for nakenbilde

Torsdag delte 34-åringen en bildeserie av seg selv, der overrasket hun med et nakenbilde av seg selv som er tatt bakfra. En rekke medier har omtalt saken, deriblant. The Independent og Page Six.

«På vei til sentrum, går fort, ansiktene passerer, rumpa mi er ute dun na na na na», skriver hun til bildeteksten, som refererer til sangen «A Thousand Miles» av Vanessa Carlton fra 2002.

Siden innlegget ble delt, har bildet i skrivende stund fått over 200 000 likerklikk, samt nesten 1500 kommentarer.

Graham gledet samtidig trolig flere av fansen sin, skal vi tro reaksjonene. Flere følgere har nemlig strømmet til kommentarfeltet for å hylle henne for åpenheten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer