Ashley Graham:

«Rumpa mi er ute»

Modellen deler ærlig bilde med følgerne.

KASTER KLÆRNE: Ashley Graham har vært åpen og ærlig om kroppen sin både før og etter fødslene. Nå kaster hun klærne igjen. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB
KASTER KLÆRNE: Ashley Graham har vært åpen og ærlig om kroppen sin både før og etter fødslene. Nå kaster hun klærne igjen. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske modellen Ashley Graham (34) er ikke fremmed for å by på litt hud til følgerne sine. Bare tre måneder etter at hun fødte tvillingene Malachi and Roman tidligere i år, ble hun hyllet for å vise fram den såkalte «mammakroppen».

Fra før av har hun og ektemannen, Justin Ervin (32), sønnen Isaac Menelik, som de ønsket velkommen til verden i januar for to år siden.

«NAKED ATTRACTION»: Belgisk-dominikanske Norma setter sitt preg på programmet med dansingen sin. Video: Discovery + Vis mer

Graham, som også er kjent for å snakke høyt om kroppspositivisme, har riktignok gjort det igjen - og kaster klærne i sitt seneste innlegg på Instagram.

Hylles for nakenbilde

Torsdag delte 34-åringen en bildeserie av seg selv, der overrasket hun med et nakenbilde av seg selv som er tatt bakfra. En rekke medier har omtalt saken, deriblant. The Independent og Page Six.

«På vei til sentrum, går fort, ansiktene passerer, rumpa mi er ute dun na na na na», skriver hun til bildeteksten, som refererer til sangen «A Thousand Miles» av Vanessa Carlton fra 2002.

Siden innlegget ble delt, har bildet i skrivende stund fått over 200 000 likerklikk, samt nesten 1500 kommentarer.

Graham gledet samtidig trolig flere av fansen sin, skal vi tro reaksjonene. Flere følgere har nemlig strømmet til kommentarfeltet for å hylle henne for åpenheten.

«Jeg elsker deg!!!!!! Du får meg til å føle meg normal og vil omfavne alle 'feilene mine'», skriver en av følgerne.

ÆRLIG BILDE: Ashley Graham deler et nakent og ærlig bilde med følgerne sine. Foto: Skjermdump fra Instagram
ÆRLIG BILDE: Ashley Graham deler et nakent og ærlig bilde med følgerne sine. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

«Du er den mest attraktive, vakreste og mest sexy kvinnen jeg noen gang har sett, jeg elsker deg virkelig», kommenterer en annen.

«Den vakreste og mest autentiske personen», roser en tredje, mens en fjerde legger til:

NOMINERT: Reality Awards går av stabelen 16. september, og Tuva Fellman er nominert til pris! Video: Jenny Emilie Aas/reality Awards Vis mer

«Denne bildekarusellen er et mesterverk».

- Kroppen din er vakker

Som nevnt er ikke Graham av den sjenerte typen, og hun har ved flere anledninger lagt ut lettkledde bilder på nettet.

Forrige måned delte hun en video i Reels-feeden på Instagram hvor hun berømmet kroppen sin i speilet, bare fem måneder etter at hun fødte tvillingguttene.

«Jeg legger ut denne videoen til alle dere mødre der ute som ikke har og kanskje aldri 'spretter tilbake', og for alle som trenger å bli minnet på at kroppen din er vakker i sin mest ekte form».

Hun la videre til at hun håper det vil bli mer vanlig å normalisere alle typer kropper.

«Dette er min sterke, 'fem måneder etter å ha vært gravid i to års-kropp'. Jeg har et håp om å ytterligere normalisere ALLE kropper i alle stadier av livet», avsluttet hun.

LES OGSÅ: - Alt gikk galt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer