KASTET KLÆRNE: Banks la ut dette bildet på nettet, men mente vinkelen fikk rumpa hennes til å se mindre ut enn den er. Foto: Stella Pictures
KASTET KLÆRNE: Banks la ut dette bildet på nettet, men mente vinkelen fikk rumpa hennes til å se mindre ut enn den er. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Rumpa mi er mye større enn dette

Supermodellen Tyra Banks avslørte bildejuks på Twitter.

Publisert
SEOGHØR.NO: Tyra Banks (39) har lite imot å vise seg fram. Ikledd bikini la hun ut et feriebilde av seg selv på Instagram og Twitter.

Det får hun skryt for.

«Tyra Banks viser at hun fortsatt kan! Den 39 år gamle stjernen delte et bilde av sin fantastiske bikinikropp», skriver nettstedet Us Magazine.

Den tidligere supermodellen hadde følgende å si om bildet hun delte med sine mange følgere:

«La oss være ærlige: Rumpa mi er mye større enn dette. Men vinkelen får den til å se mindre ut. Ikke la dere lure!»

Banks har fortalt at hun ikke deler det samme synet som mange i modellbransjen. Hun liker nemlig litt kjøtt på beina.

- Jeg skjønte ikke at jeg var for tynn før jeg fikk se bilder av meg selv. Da tenkte jeg: «Herregud, det der liker jeg ikke. Det ser ikke bra ut. Jeg trenger mer rumpe».

Da sluttet Banks med slankingen, og fikk en fyldigere rumpe.

- Til slutt ba jeg verden om å kysse den feite ræva mi. Jeg var med i Time Magazine's mest innflytelsesrike personer to år på rad. Begge gangene med en stor rumpe! sier hun.

LES OGSÅ: Hva sier Erik til dette, Tyra?
 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer