Isabel Raad:

- Rumpa kan sprekke

Toppbloggeren er bekymret.

REDD: Isabel Raad frykter det verste etter at hun innså at hun trolig er blitt feiloperert på en klinikk i Tyrkia. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
REDD: Isabel Raad frykter det verste etter at hun innså at hun trolig er blitt feiloperert på en klinikk i Tyrkia. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Da toppblogger Isabel Raad (25) deltok i «Debatten» på NRK forrige uke, kom det frem at hun har operert seg på samme klinikk som Sophie Elise Isachsen (25) i Tyrkia.

Tematikken gikk på kroppspress og promotering av plastisk kirurgi, der 25-åringen erkjente at hun har vært blant «verstingene» hva gjelder å dele hva hun har operert og «fikset på».

I forkant av NRK-sendingen fortalte Raad til Se og Hør at hun har gjort en helomvending, og ikke lenger kommer til å dele noe som helst av plastiske operasjoner med følgerne sine - grunnet sin påvirkningskraft.

RAAD: En åpenhjertig Isabel Raad har byttet side i debatten om plastisk kirurgi. Video: Celina Morken Vis mer

Likevel kommer hun ikke utenom operasjonene hun allerede har gjort, og er nå redd for komplikasjonene.

- Fikk panikk

Forrige ukes «Debatten» kom nemlig som følge av at Isachsen i en episode av «Sophie Elises verden» på TV 2 tok med seg tv-seerne til Los Angeles, der hun fikk korrigert et dårlig rumpeinngrep - som hun altså fikk gjort på en klinikk i Tyrkia.

I episoden kom det frem at Isachsen hadde brystimplantater i rumpa, noe som kan ha uheldige konsekvenser.

RUMPEOPERASJON: Sophie Elise Isachsen ble kritisert for å ta med tv-seerne til Los Angeles, der hun fikk utført en korrigerende operasjon. Det som kom frem i episoden har imidlertid skremt blogger Isabel Raad, som er operert på samme klinikk i Tyrkia. Foto: NTB Scanpix
RUMPEOPERASJON: Sophie Elise Isachsen ble kritisert for å ta med tv-seerne til Los Angeles, der hun fikk utført en korrigerende operasjon. Det som kom frem i episoden har imidlertid skremt blogger Isabel Raad, som er operert på samme klinikk i Tyrkia. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dette er Isabel Raad nå livredd for.

- Jeg fikk fullstendig panikk, fordi jeg vet vi har operert oss på samme klinikk i Tyrkia. Det fikk meg til å innse at jeg også mest sannsynlig er feiloperert, forteller hun i «God kveld Norge» på TV 2.

25-åringen legger til at hun i lengre tid har kjent på smerter og ubehag, og forklarer at hun får vondt hvis hun blir sittende for lenge på rumpa.

- Kan sprekke

Hun legger ikke skjul på at konsekvensene av operasjonen er skremmende å tenke på i ettertid.

- Jeg vil ikke tenke på hva det mest tragiske som kan skje er. Det verste er at det kan sprekke. Jo lenger jeg går med dette i kroppen min, jo større er risikoen for at det går til helvete, sier Raad i programmet.

KONFLIKT: Mads Hansen og Isabel Raad har hatt vært i tottene på hverandre på Instagram i lang tid. Nå kan det virke som om stridsøksen er begravd. Video: Rød Løper Vis mer

Hvorvidt hun selv vil korrigere rumpeoperasjonen i fremtiden sier ikke Raad noe om, men dersom hun gjør det er hun tydelig på at hun ikke vil ta med følgerne på hele reisen.

- Om jeg korrigerer på rumpeoperasjonen, vil det også bli et nytt tema. Jeg ønsker i utgangspunktet ikke mer prat om det, sier hun, og legger til at hun i så fall heller vil svare kort og ærlig på eventuelle spørsmål i fremtiden.

Når det gjelder konsekvenser av å gå med brystimplantater i rumpa, har plastikkirurg Børge Davik ved Aleris i Oslo tidligere sagt til Se og Hør at dette kan være ubehagelig og føre til misdannelser på rumpa.

Dette fordi silikonet fra implantatet kan gå ut i vevet i kroppen, dersom det går i stykker.

- Egoistisk og forferdelig

Raad har som nevnt valgt å endre oppførselen sin, og kunne overfor Se og Hør i forkant av «Debatten» innrømme at hun har vært et dårlig forbilde for sine unge blogglesere.

- Det var jeg definitivt. Jeg skrev så åpent om alle mine inngrep, jeg delte før- og etterbilder, jeg svarte på spørsmål og tok dem med under hele prosessen, sa hun da.

STORT ØYEBLIKK: Isabel Raad kjøpte seg sin aller første bolig i TV3-programmet «Boligjakten». Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Videre la bloggeren til at hun håper å inspirere andre til å skjønne at ikke alt er bra å dele i sosiale medier.

- Å gå fra å være det elendige forbildet, til å virkelig få selvinnsikt til å forstå at det jeg gjorde var ekstremt egoistisk og helt forferdelig, og at jeg kan stå fram med det i dag, kan kanskje inspirere andre til å gjøre det samme, sa hun.

Det har ikke lykkes Se og Hør å få en ytterligere kommentar fra Isabel Raad til denne saken.

LES OGSÅ: Ny babylykke for stjerneparet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer