IKKE BRA: Kristen Bell mottar kritikk for valget av kjole. Foto: UPI
IKKE BRA: Kristen Bell mottar kritikk for valget av kjole. Foto: UPI Vis mer

- Rumpa hennes ser gigantisk ut

TV-stjernen får massiv kleskritikk...

Publisert
SEHER.NO: «Heroes»-stjernen Kristen Bell (30) får mye kritikk etter at hun viste seg fram i en hvit, blomstrete kjole på den røde løperen mandag kveld.

30-åringen lot seg fotografere på premieren til filmen «Burlesque» på Leicester Square i London. Stjernen smilte og så fornøyd ut.

Like fornøyd er ikke kjendisbloggeren Perez Hilton. På sine nettsider slakter han Bells kjole.

- Den er alt for kort og får rumpa hennes til å se gigantisk ut. Vi digger heller ikke foldene bak, spesielt ikke når hun snur seg til siden. Alt i alt, dette ser ikke bra ut, heter det på CocoPerez.com.

Den hvite kjolen er laget av designeren Stella McCartney.

Skuespilleren snakket tidligere i høst om sin sunne livsstil, men at hun gjerne nyter litt smågodt, så lenge hun løper litt i trappene først.

- Kvinner burde bli mer balansert i forhold til trening, og det å se tynn ut. Det er viktigere å ha en aktiv livsstil, enn å gå på sprø dietter, sa hun til magasinet Shape.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Tar trappen for å kunne spise mer godteri

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer