TETTSITTENDE: I denne drakten synes rumpa til Jennifer Lopez å være betraktelig mindre enn den tidligere har vært. Foto: All Over Press
TETTSITTENDE: I denne drakten synes rumpa til Jennifer Lopez å være betraktelig mindre enn den tidligere har vært. Foto: All Over PressVis mer

- Rumpa hennes forsvinner

Kjendispressen lar seg fascinere av Jennifer Lopez' stadig mindre bakpart...

Se flere bilder nederst i saken!

SEHER.NO: Den populære artisten og skuespilleren Jennifer Lopez har gjennom årene blitt en av Hollywoods mest ettertraktede underholdere.

Artistens store bakdel har det også blitt snakket mye om, og mange kvinner verden over har strevet etter å få en lik rumpe som 40-åringen.

Nå ser det derimot ut til at Jennifers mye ettertraktede bakdel har blitt mindre. Da Lopez på nyttårsaften spilte konsert i New York, viste hun seg frem i en tettsittende drakt, som overlot lite til fantasien.

Nå river kjendispressen seg i håret, og hinter til at denne reduksjonen ikke er av det heldige slaget.

"Mange vil kanskje mene at det ikke akkurat er en katastrofe å kunne vise seg frem, kun en uke etter julaften, med en synlig mindre rumpe enn man er vant til. Men akkurat i dette tilfellet, må utviklingen sies å gå i feil retning", skriver danske Ekstra Bladet.

Dette er ikke første gangen Jennifers bakdel fikk hard medfart. I november gikk det helt galt for artisten under en konsert i Los Angeles.

Idet hun forsøkte seg på et akrobatisk hopp, feilberegnet tvillingmoren, og landet rett på baken.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her går det galt for Lopez


FREKK: Jennifer Lopez spilte konsert i denne drakten på nyttårsaften. Foto: All Over Press
TRE ÅR SIDEN: Dette bildet er tatt i 2007.
TETTSITTENDE: I denne drakten synes rumpa til Jennifer Lopez å være betraktelig mindre enn den tidligere har vært. Foto: All Over Press
FEM ÅR SIDEN: Slik så Jennifer Lopez ut bakfra i 2005.