<strong>IMPONERT:</strong> «Booty»-musikkvideoen til Jennifer Lopez, der Iggy Azalea (ytterst t.v) også opptrer, har vekket begeistring hos mange - også hos ekskjæresten hennes P. Diddy. Foto: Stella Pictures
IMPONERT: «Booty»-musikkvideoen til Jennifer Lopez, der Iggy Azalea (ytterst t.v) også opptrer, har vekket begeistring hos mange - også hos ekskjæresten hennes P. Diddy. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Rumpa hennes er et kunstverk

P. Diddy har kun lovord å komme med om ekskjæresten Jennifer Lopez.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Forrige måned vakte popstjernen Jennifer Lopez (45) oppsikt da hun slapp den brennhete musikkvideoen til låta «Booty» sammen med Iggy Azalea (24).

Og Lopez ferske video har heller ikke gått upåaktet hen hos ekskjæresten og rap-stjernen Sean Combs (44), også kjent som P. Diddy eller Diddy.

Ifølge PerezHilton reagerte rapperen med stor begeistring overfor Acces Hollywwod Live etter å ha sett et klipp fra musikkvideoen.

- Herregud. Jeg er så heldig som har denne fantastiske kvinnen i livshistorien min. Hun er en av de flotteste jeg har sett, uttalte 44-åringen spontant.

<strong>IKONISK:</strong> Diddy sier at J.Los rumpe vil bli husket gjennom historien. Den dristige Versace-kjolen sangstjernen var iført på Grammy Awards sammen med Diddy i år 2000, er i hvert fall blitt en del av motehistorien. Foto: Stella Pictures
IKONISK: Diddy sier at J.Los rumpe vil bli husket gjennom historien. Den dristige Versace-kjolen sangstjernen var iført på Grammy Awards sammen med Diddy i år 2000, er i hvert fall blitt en del av motehistorien. Foto: Stella Pictures Vis mer

Saken fortsetter under bildet.Det er kanskje ikke så godt å vite om Diddy reagerte mest på tilstedeværelsen av Lopez' talent eller artistens berømte former i videoen. Imidlertid fulgte han opp med en slags presisering:

- Jeg mener, den er flott. Den er et kunstverk. Den er noe som vil bli nesdskrevet i historien, det vil den virkelig.

- Det samme med talentet hennes. Pågangsmotet, besluttsomheten hennes, hun kommer aldri til å gi opp. Hun er en svært god venn av meg, vil alltid være en venn, og, jeg mener, den greia der er bare utrolig, kom det noe usammenhengende fra «Big Homie»-sangeren.

Jennifer Lopez og Sean Combs møttes mens J-Lo jobbet med sitt første album, «On the 6» (1999), og paret datet en periode før hun giftet seg med Cris Judd (44) i 2001. Fra 2004 til 2014 var J.Lo gift med Marc Anthony (46), som hun har tvillingene Emme og Maximillian (6) med.

Sean Combs har på sin side fem barn med tre ulike kvinner.

LES OGSÅ: - Begge var matforgiftet i bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer