PÅ TV: Selv om Gyda er ute av dansen, blir denne smekre bakenden fortsatt å se på skjermen i "Skal vi danse".  Foto: TV 2
PÅ TV: Selv om Gyda er ute av dansen, blir denne smekre bakenden fortsatt å se på skjermen i "Skal vi danse". Foto: TV 2Vis mer

Rumpa fortsatt med i "dansen"

Gydas lekre bakende vil fortsatt være å se på tv...

SEHER.NO: Det er nok mange som har stusset over hvem som er "eier" av den lekre bakenden som stadig dukker opp mellom innslag og reklamepauser i TV 2s dansekonkurranse "Skal vi danse".

Og eieren av rumpa er ingen ringere enn tidligere "Skal vi danse"-deltager og danseinstruktør Gyda Bloch Thorsen (28), skriver bladet DU.

28-åringen, som sammen med dansepartner Hans Petter Buraas røk ut etter tre runder av årets program, har vært med i fire sesonger av danseprogrammet, men hennes bakende har vært vignett i alle år.

Så selv om hun er ute av årets konkurranse, vil tv-publikum få se masse av Gyda fremover. Noe hun selv tar som et stort kompliment.

- Det var litt tilfeldig at det ble meg den første sesongen, men jeg tok det som et kompliment da de spurte meg igjen i år, sier Gyda til bladet DU.

Stavanger-jenta synes heller ikke det er flaut å blotte baken for store deler av den norske befolkning hver fredagskveld.

- Det er jo ingen som har visst at det er meg, så da er det ikke så farlig, ler hun.

Men det kommer nok til å forandre seg nå...

"Skal vi danse" sendes på TV 2 fredager kl. 19. 30.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Her er "Skal vi danse"-bruddene!